Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Hyggelige lejligheder på Frederiksberg

Nitivej

Lejeboliger med gode planløsninger

Den moderne ejendom på Nitivej ligger i hjertet af Frederiksberg og består af 40 lejeboliger (og flere ejerboliger). De 40 lejeboliger varierer fra to, tre og fem værelser og fordeler sig fra stuen til femte sal. Ejendommen blev opført i 1997 og ligger i et dejligt kvarter placeret mellem Nordre Fasanvej og Falkoner Allé på Frederiksberg.

Med en bolig på Nitivej bor du trygt og centralt, mens institutioner, byliv og indkøbsmuligheder også er inden for gå afstand.

2-5 værelser
Tæt på offentlig transport
Tæt på indkøbsmuligheder
Gåafstand til Ågadeparken

Fakta om boligerne

Med en bolig på Nitivej får du:

  • 2-5 værelser
  • 63-135 m2
  • Gode planløsninger
  • Egen altan eller terrasse
  • Gåafstand til indkøb, caféer og shopping

Bo i hyggelige omgivelser tæt på byens puls

Ejendommen ligger placeret centralt, med både offentlig transport, skoler, indkøb og caféer inden for gå afstand. Som beboer vil du bo 250 meter fra Ågadeparken og 15 min. på cykel til Kongens Nytorv.

Boligerne har gode planløsninger, egen altan eller terrasse og rolige omgivelser på Frederiksberg. Med en lejebolig i Nitivej, kan du nyde Frederiksbergs charmerende byliv med caféer og shopping - samt have mulighed for at nyde byens rolige grønne områder og parker.

Vi skal brug dit samtykke for at vise indholdet

Vi bruger Google Maps som online korttjeneste. Da Google registrerer statistik for brug af deres kort på tværs af hjemmesider, skal vi bruge dit samtykke for at vise indholdet.

Accepter statistiske cookies for at se dette kort.

Opdater dit samtykke

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning