Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Lækre lejligheder i Nimbusparken på Frederiksberg

Nimbusparken

Lækre lejligheder i Nimbusparken på Frederiksberg

Nimbusparken på Frederiksberg er en nyere ejendom fra 2005. Boligerne er fordelt på ejendommens fire plan og hver bolig har tilhørende stor altan, to til tre værelser og fantastisk køkken-alrum, som fungerer som boligens naturlige samlingssted.

Ejendommens placering på Frederiksberg er fuldstændig ideel, hvis man er til både pulserende byliv og grønne områder, hvor man kan trække sig tilbage. Ved ejendommen er der små hyggelige, oaser ligesom der er parkering blandt boligerne samt en times gratis parkering til besøgende ved Fakta lige i nærheden.

82-109 m²
500 meter til indkøb
Parkering ved boligerne
Grønne arealer ved ejendommen
Nimbusparken lejeboliger på Frederiksberg udlejet af Heimstaden

Fakta om boligerne

Nimbusparken byder på 40 lyse lejeboliger, der varierer i størrelsen fra 82 til 109 m². Boligerne er velindrettede med gode planløsninger, bl.a. åbent køkken og stor altan.

Med en bolig i Nimbusparken får du:

  • Tre eller fire værelser
  • Alt i hårde hvidevarer
  • Lyse elementer i køkken og bad
  • Køkken i åben forbindelse med stue
  • Gode værelser
  • Stor altan
Nimbusparken lejeboliger på Frederiksberg udlejet af Heimstaden

Byen, hvor ro og sprudlende byliv kan kombineres

Med Nimbusparkens placering på Frederiksberg har du alt, hvad du skal bruge lige udenfor døren. Her er du i gåafstand til mange indkøbs- og shoppingmuligheder ligesom du kan nyde Frederiksbergs charmerende byliv med de indbydende spisesteder og cafeer – og samtidig trække stikket og nyde roen i byens grønne parker og haver.

Frederiksberg have er et populært udflugtssted, som året igennem tiltrækker mange, der nyder gåture, løbeture og lignende i haven. Mange tager også madkurven med og kombinerer udflugten med en tur i Zoologisk have, i den nordlige ende af haven. På varme sommerdage kan du også tage en bådtur rundt i haven - hvor du fra båden kan se både slottet, de mange løvtræer og små broer.

Om vinteren omdannes Frederiksberg Runddel ved indgangen til Frederiksberg Have til en fin skøjtebane, hvor du kan udfolde dig og vise alle dine kundskaber på isen.

I København Zoo kan du komme helt tæt på dyrearter fra hele verden. Oplev f.eks. de ikoniske pandaer, se isbjørnene hoppe i det kolde vand og lær om dyrene, deres madvaner og væremåder.

~1 kilometer
~250 meter
~300 meter
~1,8 kilometer
~1,5 kilometer
~1,2 kilometer

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning