Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Skønne rækkehuse i Assentoft nær Randers

Mustangvej

Flotte rækkehuse i Assentoft nær Randers

Mustangvej består af 40 skønne rækkehuse i både et og to plan med egen have og terrasse. Lejeboligerne byder på fire værelser og varierer i størrelsen fra 101-126 m², så du nemt kan finde en bolig, der matcher dit behov. Boligerne er opført i solide materialer og rummer moderne planløsninger, så hver kvadratmeter er veludnyttet.

Her bor du i et familievenligt og trygt område nær indkøb, skole, sportshal og daginstitutioner i Assentoft, der byder på fællesskab og nærvær. Samtidig ligger Randers blot otte kilometer væk, så du nemt kommer til enten på cykel eller i bil.

4 værelser
Indkøbsmuligheder tæt på
Skole og institutioner i området
8 km til Randers

Fakta om boligerne

Med en lejebolig på Mustangvej får du:

  • Fire værelser
  • 101-126 m²
  • Lys stue med direkte udgang til have
  • HTH-køkken med alt i hårde hvidevarer
  • Gulvvarme i alle rum
  • Egen carport med skur
  • Privat have


Der kan ansøges om én mindre hund pr. lejemål - læs mere her om retningslinjer for husdyr.

Roligt område med plads til familien

Mustangvej er beliggende i Drastrup, ved Assentoft. Assentoft ligger ca. 8 km. øst for Randers.

Nabolaget kendetegnes med en rolig og tryg atmosfære, hvor naturen og hverdagens fornødenheder forenes. Mustangvej placerer sig ud til åbne marker, med god trafiksikkerhed, som blot understreger den helt særlige følelse af fred og ro, som man oplever her.

Her er I sikret en nem og bekvem hverdag, men skulle I alligevel trænge til luftforandring, så ligger Randers midtby bare 15 minutter i bil herfra og byder på smukke naturoplevelser ved Gudenåen og Randers Fjord, en bred vifte af aktiviteter for børn og voksne, unikke kulturoplevelser, gastronomi, shopping og alt det, der ellers hører bylivet til.

Ledige lejeboliger i Mustangvej

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning