Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

11 række- og dobbelthuse i Vejle

Møllestien

Moderne rækkehuse i attraktiv Hedensted-forstad

Med rækkehuset i pyramidestil får I parcelhusfølelsen med god samvittighed i Lindved. Alle husene er nemlig yderst lavenergivenlige med solceller på taget og mulighed for at oplade elbilen. Ikke kun husene, men også området er ideelt for hele familien. På Møllestien kan I finde et hus, der passer til jer i størrelsen, hvad enten I allerede er en familie eller har planer om at starte en.

3-5 værelser
200 m til offentlig transport
700 m til indkøb
350 m til skole

Fakta om boligerne

Få følelsen af eget parcelhus i denne to-familiers rækkehus på Møllestien. Huset er bygget i røde mursten, har solceller på taget og alt, hvad den moderne familie har brug for både af plads, hårde hvidevarer og opbevaring.

Med en lejebolig på Møllestien får I:

  • Privat terrasse med fliser og en mindre have
  • Køkken med komfur, emhætte, ovn, køle-/fryseskab og opvaskemaskine
  • Lavenergivenlig bolig med solceller på taget og gulv- eller centralvarme
  • Skur og garage med mulighed for at oplade elbil
  • Adgang til fællesfaciliteter og et attraktivt område

En by for familien

Hvis I leder efter det perfekte sted til børnefamilien, er østjyske Lindved meget vel det, I søger. Forstaden til Hedensted har i det senere år haft fokus på at udvikle sig til en familie- og ungdomsvenlig by med masser af aktiviteter, og derfor er både skolen og børnehaven tæt på, og kvarteret omkring Møllestien kaldes oplagt for ’Den unge by.’

Lindved har omkring 1400 indbyggere, og er dermed en af de større forstæder i området. Byen ligger i et naturskønt område, hvor I både får ren idyl omkring Lindved Herregård og Lindved Mølle eller marker så langt øjet rækker. Alligevel er I under en time fra Aarhus og en kort køretur fra både Hedensted og Vejle, så både børn og voksne nemt kan få hverdagen til at hænge sammen.

2,5 km
400 m
100 m
1,1 km

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning