Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Dejlige boliger i naturskønne Nr. Aaby

Mejerivænget

Dejlige boliger i naturskønne Nr. Aaby

Mejerivænget ligger i Nr. Aaby - en hyggelig stationsby placeret mellem Odense og Middelfart.

Dobbelthusene består af to typer lejemål; 81 m² og tre værelser eller 101 m² med fire værelser. Begge typer har carport og redskabsrum ligesom der er rummelige værelser, åbent køkken og opholdsstue samt bad og bryggers. Boligerne er opført i moderne og lyse materialer og har en god planløsning. Til hver bolig er der flisebelagt terrasse og indkørsel samt have.

81 - 101 m²
300 m til indkøb
400 m til offentlig transport
500 m til skole

Fakta om boligerne

De 36 dobbelthuse på Mejerivænget er opført i 2020 og er ideelle for små familier eller par, der vil nyde tosomheden i en rar og lys bolig i skønne omgivelser.

Med en bolig i Mejerivænget får du:

  • Tre til fire værelser
  • Funktionelt bryggers
  • Moderne køkken fra Designa
  • Entré og badeværelse med klinker/fliser
  • Køkken og værelser er med lys eg laminatgulve
  • Ventilationsanlæg og gulvvarme i alle rum
  • Åbent køkken-alrum
  • Terrasse og have
  • Carport og redskabsrum

Lokalt sammenhold på Vestfyn

Nørre Aaby ligger nær den fynske motorvej, E20, og er dermed en attraktiv tilflytterby for dem, der ønsker et roligt lokalsamfund, hvor man passer godt på hinanden og plejer sammenholdet, mens man samtidig er tæt på det sprudlende byliv. Fra byen er der desuden regionaltog, der kører ofte.

Byen har tre dagligvarebutikker samt en række specialbutikker som slagter, vinhandler og bager. I byen ligger også en biograf som er drevet af lokale ildsjæle. Her kan man både se film eller deltage i der forskellige arrangementer, der løbende afholdes.

Er du til masser af aktivitet og måske også sved på panden, så har byen også et væld af muligheder indenfor sport, fritid og kultur. Du finder bl.a. en sportshal, masser af foreninger, der udbyder mange forskellige sportsgrene og Tusindårslegeparken, som kan underholde i timevis.

Hvert år er der byfest ligesom der løbende er tivoli, koncerter, fællesspisning og flere små og større arrangementer i beyn.

Nær boligerne på Mejerivænget ligger Nørre Åby Idrætspark, der består af fodboldbaner, en tribune, tennisbaner og to haller samt motionscenter. Nørre Aaby Idrætsklub har hjemme på stadion.

~3,0 kilometer
~400 meter
~450 meter
~1,3 kilometer
~850 meter
~350 meter

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning