Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Hyggelige lejligheder på Frederiksberg

Mariendalsvej

Hyggelige lejligheder på Frederiksberg

Vægter du beliggenhed højt? - Så er lejlighederne på Mariendalsvej lige noget for dig.

Gaden ligger i Fuglebakkekvarteret på Frederiksberg lige mellem Nordre Fasanvej og Falkoner Allé. I området er der flere institutioner og indkøbsmuligheder inden for kort afstand samt et hyggeligt caféliv. Her er du tæt på Bispebuen motorvej og på Fuglebakken station samt flere buslinjer.

Ejendommen byder på 25 dejlige lejeboliger fordelt på fem etager og har tilhørende grønt fællesareal med en lille legeplads og bord-bænkesæt.

2-3 værelser
500 m til indkøb
600 m til skole
Legeplads ved boligerne
Heimstaden lejeboliger på Mariendalsvej på Frederiksberg

Fakta om boligerne

De 25 boliger på Mariendalsvej er opført i 1995 og fremstår flot med grøn beplantning, legeplads og bord-bænkesæt.

Med en bolig på Mariendalsvej får du:

  • To til tre værelser
  • 65-96 m²
  • Køkken i hel eller delvis åben forbindelse med stue
  • Lyse elementer i køkken og bad
  • Alt i hårde hvidevarer
  • Gode værelser
  • Indbyggede skabe
Heimstaden lejeboliger på Mariendalsvej på Frederiksberg

Unik beliggenhed med alt inde for rækkevidde

Som beboer på Mariendalsvej er du placeret godt og centralt med både metro, skoler, daginstitutioner, caféer mm. lige rundt om hjørnet. Men alle de rette ting lige i nabolaget kan din derfor få din dagligdag til at hænge sammen på den mest fleksible og overskuelige måde.

Ejendommen ligger på Frederiksberg, i et dejligt kvarter, mellem Nordre Fasanvej og Falkoner Allé. Kvarteret er meget trygt og venligt uanset om I er børnefamilie, par - unge eller seniorer.

Herfra er du i gå- og cykelafstand til alt - både svømmehal, Frederiksberg Centret, CBS og den populære Frederiksberg Have, hvori du også finder København Zoo.

Er du vild med kunst og kultur, er der også masser af muligheder på Frederiksberg, hvor du kan nyde byens mange teatre og kulturtilbud såsom Aveny-T, Riddersalen, Betty Nansen Teatret, Cisternerne, Forum og KU.BE.

Skal du eller dine nærmeste forkæles finder du alt hvad hjertet begærer i Frederiksberg Centret, hvor du kan boltre dig i 90 forskellige butikker - alt sammen samlet på ét sted.

Byen har også flere hyggelige gader, hvor der gemmer sig mange gode og unikke butikker samt et væld af caféer og restauranter.

~500 meter
~1,4 kilometer
~2,1 kilometer
~1,1 kilometer
~3,1 kilometer
~1,6 kilometer

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning