Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Moderniserede og charmerende lejligheder på Frederiksberg

Mariendalsvej II

Moderniserede og charmerende lejligheder på Frederiksberg

Mariendalsvej ligger på Frederiksberg i et dejligt beboerkvarter placeret mellem Ågade og Falkoner Allé. I denne del af Frederiksberg er der flere institutioner og indkøbsmuligheder inden for kort afstand samt et hyggeligt caféliv, hvor man kan nyde en frokost eller en kop kaffe.

Ejendommen fra 1886 byder på to opgange med i alt 12 skønne lejemål placeret på første til fjerde sal. Alle boligerne er løbende moderniseret så de fremstår i fin tråd med nutidens funktionalisme - dog med stor respekt for den ældre bygnings charme.

57-107 m²
300 m til indkøb
1 km til skole
400 m til park
Heimstaden lejeboliger på Mariendalsvej på Frederiksberg

Fakta om boligerne

Ejendommen på Mariendalsvej består af to opgange med i alt 12 lejemål. Bygningen er opført i 1886 og lejlighederne fordeler sig fra første til fjerde sal.

Med en bolig på Mariendalsvej får du:

  • To til fire værelser
  • Lyse elementer i køkken og bad
  • Alt i hårde hvidevarer
  • Gode værelser
  • Indbyggede skabe
Heimstaden lejeboliger på Mariendalsvej på Frederiksberg

En by med alt inde for rækkevidde

Som beboer på Mariendalsvej er du placeret godt og centralt med både metro, skoler, daginstitutioner, caféer mm. lige rundt om hjørnet. Men alle de rette ting lige i nabolaget kan din derfor få din dagligdag til at hænge sammen på den mest fleksible og overskuelige måde.

Ejendommen ligger på Frederiksberg, i et dejligt kvarter, mellem Ågade og Falkoner Allé. Kvarteret er meget trygt og venligt uanset om I er børnefamilie, par - unge eller seniorer.

Herfra er du i gå- og cykelafstand til alt - både svømmehal, Frederiksberg Centret, CBS og den populære Frederiksberg Have, hvori du også finder København Zoo.

Er du vild med kunst og kultur, er der også masser af muligheder på Frederiksberg, hvor du kan nyde byens mange teatre og kulturtilbud såsom Aveny-T, Riddersalen, Betty Nansen Teatret, Cisternerne, Forum og KU.BE.

Skal du eller dine nærmeste forkæles finder du alt, hvad hjertet begærer i Frederiksberg Centret, hvor du kan boltre dig i 90 forskellige butikker - alt sammen samlet på ét sted.

Byen har også flere hyggelige gader, hvor der gemmer sig mange gode og unikke butikker samt et væld af caféer og restauranter.

~650 meter
~900 meter
~800 meter
~2,1 kilometer
~1,1 kilometer

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning