Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Moderne og tidløse rækkehuse i Vejle

Marielund

Moderne og tidløse rækkehuse i Vejle

På Søndermarksvej finder du fine to-værelses rækkehuse med en funktionel planløsning og et skønt lysindfald fra store vinduespartier. Lejeboligerne er indrettet i lyse materialer og har et tidløst udtryk. Køkken og badeværelse fremstår velholdt og der er en god rumfordeling i boligerne.

Alle lejeboliger har udgang til egen terrasse og der er gode parkeringsforhold i området.

Marielund ligger i kort distance til Vejles hyggelige bymidte og grønne områder. Daginstitutioner, skole, indkøb og offentlig transport er også indenfor rækkevidde – både til fods, på cykel og i bil.

Vejle er kendt for sine enestående naturomgivelser med bakket terræn og grønne skrænter, som giver byen et særligt smukt view.

To-værelses rækkehuse
Kort afstand til indkøb
Tæt på skov og grønne områder
Tæt på daginstitution og skole

Fakta om boligerne

Marielund består af to-værelses rækkehuse på 60 m2. Med en bolig på Søndermarksvej får du:

  • Lyst og funktionelt køkken samt bad
  • Egen terrasse
  • Parketgulve i klassisk eg
  • Alt i hårde hvidevarer
  • Gode parkeringsforhold ved lejemålet
  • Kort afstand til offentlig transport, indkøb, daginstitution og skole

Vejle - byen med arkitektur i verdensklasse og moderne byrum

Det bugner af eksklusiv og spændende arkitektur i Vejle. Her kan nævnes Bølgen, Fjordenhus, Vejles Havnefront, Spinderihallerne, Tróndur og De Fem Søstre.

Den meste kendte af alle og som med tiden er blevet Vejles vartegn, er Bølgen. Bølgen har vundet et hav af priser for sit eksklusive design og smukke placering lige ned til Vejle Fjord. Bølgen er skabt af den anerkendte tegnestue Henning Larsen Architects, som blandt andet også står bag Operaen i København.

Der er igennem årene sket store fornyelser af byrummet i Vejle. Gågaderne i bymidten har fået et mere moderne udtryk og er smeltet sammen med de smukke gamle gader i Vejle.

Vejle har meget at byde på – alt fra oplevelser, gastronomi, kultur og arkitektur til smuk kuperet natur i og omkring byen.

- 500 meter
- 4 kilometer
- 500 meter
- 1.9 kilometer
- 200 meter
- 300 meter

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning