Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Indbydende rækkehuse i naturskønne omgivelser i Børkop

Mandelhaven I

Indbydende rækkehuse i naturskønne omgivelser i Børkop

Tæt på byliv og grønne områder, finder du 62 moderne og familievenlige rækkehuse fordelt på 122-126 m². Rækkehusene er i to plan og byder på et flot HTH-køkken i åben forbindelse med stor stue, fine værelser med indbyggede skabe og et lækkert badeværelse med sorte klinker. Alle lejeboliger har adgang til egen have med terrasse og udsigt til grønne områder. Der er privat parkering og yderligere plads til gæsteparkering. Boligerne indeholder alt hvad den moderne familie efterspørger og ligger tæt på indkøb, skoler og Børkops charmerende bymidte.

Fire værelser
Kort afstand til Børkop Station
Tæt på indkøb
Skoler og institutioner i området
Heimstaden lejeboliger med plads til alle

Fakta om boligerne

Mandelhaven består af 62 rækkehuse i to plan på 120 m2. Boligerne indeholder en god planløsning med køkken i åben forbindelse med stue og 3 store værelser. Med en bolig i Mandelhaven får du:

  • 4 værelser fordelt på 120 m2
  • Moderne køkken i åben forbindelse med stuen
  • Værelser med indbyggede skabe
  • Keramisk komfur og emhætte (øvrige hårde hvidevarer skal selv medbringes)
  • Gulvvarme i stueplan og på badeværelse
  • Terrasse med udgang til egen have
  • Privat parkering og redskabsrum
  • Kort afstand til offentlig transport, indkøb, daginstitution og skole

Lille lokalsamfund med stærkt fællesskab

Børkop er den hurtigst voksende by i Vejle kommune og tiltrækker især mange børnefamilier. Byen ligger naturskønt og har en central beliggenhed med kun 12 kilometer til Vejle og Fredericia.

Byen har et godt lokalt fællesskab og byder på mange oplevelser for hele familien. Den smukke Vandmølle i Børkop er et besøg værd og Skærup Zoo byder på 70 forskellige dyrearter. Her kan du komme helt tæt på dyrene og samtidig nyde de flotte omgivelser.

I Børkop finder du alt hvad du har brug for af fornødenheder og byen tilbyder et varieret fritids- og foreningsliv, hvilket gør byen særligt populær blandt børnefamilier.

~1,6 kilometer
~1,7 kilometer
~1,6 kilometer
~1,7 kilometer
~4,5 kilometer

Ledige lejeboliger i Mandelhaven I

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning