Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Attraktive beliggende lejeboliger i Ballerup

Linde Allé

Moderne lejeboliger i Ballerup

I Linde Alle finder du moderne lavenergiboliger med god planløsning placeret centralt i Ballerup. Ejendommen byder på 27 lejligheder og rækkehuse, som varierer i størrelsen fra tre-fire værelser.

Boligerne er placeret i et roligt og børnevenligt villakvarter og er en lille oase for sig selv. Der er kort afstand til alle hverdagens fornødenheder som, indkøb, offentlig transport og shopping. Rækkehusene byder på en for- og baghave samt en tilhørende terrasse.

3-4 værelser
500 meter til indkøb
Egen have og terrasse
700 meter til institution

Fakta om boligerne

  • 3-4 værelser
  • Rækkehusene har egen have og terrasse
  • Lejligheder i kvalitetsmatrialer
  • Få minutters gang til Damgårdsparken
  • Tæt på indkøb, dagsinstitution og skole
  • Offentlig transport i nærheden

Veletableret og roligt villakvarter

Linde Alle er beliggende i et attraktivt og børnevenligt kvarter centralt i Ballerup. Her finder du en lille oase, tæt på alle hverdagens aktiviteter og omkring 20-30 minutter fra København enten med bil eller offentlig transport. I kvarteret har børn mulighed for at boltre sig på den fælles legeplads.

Ejendommen ligger tæt på grønne områder, som Damgårdsparken og de omliggende naturområder. Med en bolig i Linde Alle, bor du tæt på massere af indkøbsmuligheder og shoppemuligheder i Ballerup Centret.

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning