Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

16 rækkehuse og 2 dobbelthuse i Randers

Langdalen

Rækkehuse og dobbelthuse i Randers

Med et række- eller dobbelthus Assentoft, lige uden for Randers, får du en moderne lejebolig på fire eller fem værelser med plads til både den lille og store familie.
Her har du alt fra indkøbsmuligheder til institutioner helt tæt på, samt nem adgang til bylivet i Randers, kombineret med den hygge og nærhed, som kun en mindre by kan give.

4-5 værelser
1000 m til indkøb
15 minutters kørsel til Randers
1000 m til offentlig transport

Fakta om boligerne

Rækkehusene er fra 2018 og har en gennemsnitsstørrelse på 125 m2 fordelt på fire eller fem værelser.
Til hver bolig hører en terrasse, have, skur og carport. Køkkenerne er moderne med hårde hvidevarer i høj kvalitet fra enten Siemens eller Bosch. Dertil indeholder hvert lejemål enhver families drøm: To badeværelser.

Med en lejebolig på Langdalen får du:

  • Egen have og terrasse
  • Køkken med komfur, emhætte, ovn, køle-/fryseskab og opvaskemaskine
  • Gulvvarme i hele boligen
  • To badeværelser
  • Adgang til fællesfaciliteter herunder legeplads
  • Carport

Moderne bolig med rigt nærmiljø

Assentoft er et attraktivt område for den moderne familie eller par med trang til at have natur omkring sig. Her får du skole, daginstitutioner, sportsaktiviteter, grønne arealer og indkøbsmuligheder i nærområdet, mens du er tæt nok på Randers og Aarhus til at bruge alt det, som byerne har at tilbyde.

Skolen og daginstitutionerne ligger kun få hundrede meter fra huset, og på den måde er det både trygt og nemt for børnefamilien.

Tæt på byen og højt til himlen

Assentoft er den næststørste by i Randers Kommune med ca. 3.800 beboere. I de senere år har kommunen haft fokus på udvikling af byen med blandt andet flere boligprojekter.

I Assentoft er der højt til himlen og kort afstand til de større byer. Herfra kan I nå Randers på et kvarter og Aarhus centrum på små kvarter til centrum. Fra Randers Station, der ligger 12 km fra ejendommen, kan I ligeledes tage toget til Aarhus på ca. 50 minutter og ved busstoppestedet mindre en 1 km fra huset, går der busser ind til Randers.

Vi skal brug dit samtykke for at vise indholdet

Vi bruger Google Maps som online korttjeneste. Da Google registrerer statistik for brug af deres kort på tværs af hjemmesider, skal vi bruge dit samtykke for at vise indholdet.

Accepter statistiske cookies for at se dette kort.

Opdater dit samtykke

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning