Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Rummelige rækkehuse i Skælskør

Labofaparken

Rummelige rækkehuse i Skælskør

Labofaparken består af 47 lækre rækkehuse i et fredeligt og familievenligt område i Skælskør. Lejeboligerne varierer i størrelsen 101-116 m² fordelt på fire til fem værelser - med moderne planløsninger, egen parkeringsplads og terrasse, hvorfra du kan nyde årstidernes skifte. Med en lejebolig i Labofaparken bor du tæt på indkøb, skoler, offentlig transport og grønne oaser.

4-5 værelser
Tæt på indkøb
Skole og institutioner i området
Badestrand i cykelafstand

Idyllisk købstadsatmosfære

Skælskør på Sjælland byder på mange attraktive indkøbsmuligheder i en idyllisk købstadsatmosfære. Byen har bevaret sine gamle bindingsværkshuse og hyggelige gårdmiljøer med toppede brosten.

At Skælskør ligger ved vandet afspejler sig også i den charmerende havn, der ligger i byens midte – her tiltrækkes man af hyggelig udendørs servering om sommeren.

Skælskør og omegn kan byde på et utal af rekreative områder, smukke slotte og herregårde, idylliske øer og aktivitetsmuligheder for hele familien.

Boligerne ligger i bekvem afstand til midtbyen, sportshal, skole, bibliotek og offentlig transport.

Vi skal brug dit samtykke for at vise indholdet

Vi bruger Google Maps som online korttjeneste. Da Google registrerer statistik for brug af deres kort på tværs af hjemmesider, skal vi bruge dit samtykke for at vise indholdet.

Accepter statistiske cookies for at se dette kort.

Opdater dit samtykke

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning