Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

184 lejeboliger i charmerende omgivelser i Risskov

Kordegarden

Lejeboliger i familievenlige Kordegarden i Risskov

Kordegarden ligger i Risskov, i den nordlige del af Aarhus. Området består af 184 lejemål beliggende i klynger af bygninger omkring 5 torpe. En "torp" er en gammel nordisk betegnelse for en klynge gårde.

Kordegarden fremstår charmerende med smalle gader og grønne arealer. Lejemålene er funktionelt indrettet, har godt lysindfald og findes både i et og to plan.
Til hvert lejemål hører et udhus og der er enten altan eller have (med få udtagelser). Til bebyggelsen er der desuden både fælleshus og fællesvaskeri ligesom der er fri parkering.

Et til fire værelser
500 m til offentlig transport
Lege- og opholdsarealer
1,3 km til indkøb
Heimstaden lejeboliger i Kordegarden, Risskov

Fakta om boligerne

Kordegarden er bygget i 1985 og byder på rolige og trygge omgivelser og engagerede beboere. De mange grønne arealer og legepladser til bebyggelsen indbyder til fællesskab og hyggelige stunder. - Et sted, hvor der er plads til alle.

Med en bolig i Kordegarden får du:

  • Gode rum med godt lysindfald
  • Hårde hvidevarer
  • Funktionel planløsning
  • Lejemål i et eller to plan
  • Altan, have eller terrasse (OBS: Få udtagelser)
  • Gode parkeringsmuligheder
  • Eget udhus
Se ledige boliger
Heimstaden lejeboliger i Kordegarden, Risskov

Atmosfærefyldte Risskov med masser at byder på

Risskov, ca. 5 km nord for Aarhus centrum, har en masse at byde på og er et yderst populært område blandt tilflyttere. Risskov har en helt unik atmosfære, der lokker lejere til fra nær og fjern som nyder godt af placeringen mellem by og natur.

Bydelen oplever fortsat vækst og især mange børnefamilier sætter pris på nærheden til vandet, skoven og den lette adgang til Aarhus centrum. Desuden har Risskov alt, hvad du og familien har behov for i dagligdagen, inde for rækkevide.

Fra Kordegarden har du ikke langt til dagligvareindkøb ligesom du kun har 500 m til Skejbycentret med Føtex, bager, frisør, blomsterhandel, motionscenter, dyrlæge og meget mere. Mangler du lidt til boligen finder du også IKEA, Silvan m.m. lige i nærheden.

Tag ud og nyd naturen i Mollerup Skov, hvor du finder masser af spændende stisystemer, der indbyder til dejlige gå- og løbeture.

Heimstaden lejeboliger i Kordegarden, Risskov

Smalle gader med charmerende facader og fællesrum

Kordegarden er opført i gule teglsten og tagsten og har hvidmalede vinduespartier i træ. Gavle samt redskabsrum er blå.

P-pladserne, der er anlagt i forbindelse med boligerne, er placeret således, at torverummene og de smalle gader til dagligt er bilfri. Børn såvel som voksne kan derfor færdes sikkert rundt i området.

Ved hver torp er der anlagt legepladser og opholds- og fællesarealer som er let tilgængelige for samtlige beboere.

~7,0 kilometer
~1,1 kilometer
~2,0 kilometer
~700 meter
~1,2 kilometer
~1,0 kilometer

Ledige lejeboliger i Kordegarden

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning