Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Hyggelige tvillinghuse i Fraugde, Odense

Kongelyset, Kongepennen m.fl.

Charmerende boliger til dem, der ønsker styr på hverdagen

Kongelyset, Kongepennen, Løvefoden og Løvemunden ligger i Fraugde i den sydøstlige del af Odense. Byen byder på indkøbsmuligheder til de nødvendige ting i DagligBrugsen og hvis man skal handle stort ind ligger Bilka og Rosengårdcentret tæt på. Bydelen rummer desuden børnehave, skolefritidsordning, ungdomsklub, sportshal og skole.

Til hver bolig er der egen have med flisebelagt terrasse samt redskabsrum og gode og indretningsvenlige værelser. Boligerne er placeret i et dejligt lukket vænge op af grønne områder og marker. I området er der lukket boldbane, rundbold-bane, legeplads og andre faciliteter til beboerne.

120 - 140 m²
1 km til indkøb
1 km til skole
Legeplads og boldbane
Kongelyset, Kongepennen m.fl. i Odense, lejeboliger udlejet af Heimstaden

Fakta om boligerne

De 82 boliger i området er opført som tvillingehuse og er med deres gode indretning og placering meget velegnet til familien eller det ældre par, som sætter pris på en overskuelig og nem have og et godt nærmiljø.

Med en bolig i Kongelyset, Kongepennen, Løvefoden og Løvemunden får du:

  • Fem værelser og 120-140 m²
  • Praktisk entré
  • Køkken i åben forbindelse med stue
  • Værelser med indbyggede skabe
  • Gulvvarme i entré, bryggers og badeværelse
  • Et eller to badeværelser
  • Egen have og flisebelagt terrasse
Kongelyset, Kongepennen m.fl. i Odense, lejeboliger udlejet af Heimstaden

Fraugde - En lille bydel med masser af fællesskab

Kongelyset, Kongepennen, Løvefoden og Løvemunden ligger i Fraugde i den sydøstlige del af Odense. Byen har 1.801 indbyggere og byder på indkøbsmuligheder til de nødvendige ting i hverdagen.

Skal du handle stort ind ligger Bilka og Rosengårdcentret tæt på. I byen finder I desuden børnehave, skolefritidsordning, ungdomsklub, sportshal og skole.

Fraugde ligger 9 km fra Odense centrum og byen har utroligt gode cykelstier som kan få dig fra A til B ligesom der er hurtig adgang til motorvejsnettet og gode busforbindelser.

Skal pulsen op, kan du i Fraugde Gymnastik og idrætsforening gå til både fodbold, håndbold, gymnastik, volley, badminton og teater.

Er børnene ikke til sport, finder man i UC Aktivitetssted Fraugde et fritidstilbud for alle 5. og 6. klasser i lokalområdet. Huset er et fantastisk mødested for børn, der vil opbygge nye venskaber og fællesskaber samt deltage i forskellige projekter og være kreativ eller spille spil.

Nyd naturen i bl.a. Kohaveskoven som er et af Odenses største og fineste naturområder eller besøg Sanderumgård, som er en meget smuk og romantisk have, hvor frokosten kan nydes eller fugleliv kan udforskes.

~9,0 kilometer
~1,3 kilometer
~5,4 kilometer
~5,6 kilometer
~3,7 kilometer
~11,1 kilometer

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning