Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

152 lejligheder med unik udsigt i Kolding

Kløverhaven

Lejeboliger med udsigt til Kolding Fjord

Med en lejebolig i Kløverhaven bliver du en del af et nyt, moderne boligkvarter med adgang til både by, grønne områder og den blå marina ved Kolding Fjord.

Kløverhavens fire boligtårne skyder op fra den omkringliggende, nyetablerede park med åbne grønne arealer og stiforbindelse til marinaen. Her finder du små grønne oaser, fællesområde og arealer til liv og leg – og med unik udsigt til enten by eller fjord fra de højere etager.

De 152 lejeboliger – på to til fire værelser med egen altan eller terrasse – er alle opført, så pladsen udnyttes maksimalt og med materialer af høj kvalitet.

2-4 værelser
Egen altan eller terrasse
Nær Kolding centrum
På kanten af Kolding Fjord

Fakta om lejeboligerne

Med en lejebolig i Kløverhaven får du:

 • To-fire værelser og 59-103 m2
 • Gode planløsninger med masser af skabsplads og lyse rum med store vinduer
 • Funktionelt køkken-alrum i forbindelse med stue
 • Hvidt, grebsfrit køkken fra Svane i lækker kvalitet med Grohe-amatur
 • Alt i hårde hvidevarer fra Siemens
 • Flotte vinyl plankegulve i egetræs look
 • Elevator i alle opgange
 • Oplyst indgangsparti med dørtelefon
 • Adgang til parkering samt elladestationer

  Der kan ansøges om ét mindre husdyr pr. lejemål.

Imødekommende arkitektur i dansk tradition

Tegnestuen Mejeriet har tegnet og udviklet Kløverhaven. Arkitekturen finder inspiration i en traditionel dansk byggestil med murede facader i varme farver.

Mejeriet har tradition for at skabe byggeri med vægt på nytænkning, liv, trivsel og bæredygtighed – hvor mennesket er i centrum. Form, funktion og æstetik hænger sammen og skaber helhed, både i ude- og indemiljø. Det gør sig også gældende for Kløverhaven:

Projektet består af fire høje bygninger placeret i en dans med hinanden, højt placeret i et parklignende areal midt på Kløvervej i den sydøstlige del af Kolding.

I den ene retning fjorden og det åbne land, i den anden den tætte by. Vest på grunden to bygninger på 12 etager, mod øst to på syv etager. I alt 152 lejligheder, hvor hver etage rummer fire lejligheder med egen altan og et flertal af lejlighederne vil have en enestående udsigt over fjorden eller byen.

Facaderne er udført i en lys tegl med grønne altaner, vinduesrammer og murkroner – et enkelt materialevalg der får bygningerne til at stå skarpe i det omkringliggende landskab.

Små nuanceforskelle i ejendommene giver hver enkelt bygning sit eget udtryk og unikke identitet, samtidig med at de bindes sammen som ét sammenhængende område. Tårnene står forskudt af hinanden og skaber en åben, grøn forbindelse til områdets øvrige boligejendomme – og byen i sin helhed.

Familieliv mellem by, natur og vand

Få kilometer fra Kolding centrum, tæt på byens lystbådehavn og med udsigt over Kolding Fjord, skyder Kløverhaven frem.

Den tidligere cirkusgrund er omdannet til moderne boligkvarter midt mellem by, natur og vand.

Her kan små og store familier flytte ind i en unik og moderne lejebolig med masser af lysindfald, god ruminddeling, elevator, mulighed for parkering – også elopladning – og privat altan eller terrasse til alle lejligheder.

Ejendommen fordeler sig i fire forskudte bygninger på syv og 12 etager med små nuanceforskelle, som både sikrer et eget udtryk og samlet hele.

Omkring de fire forskudte bygninger bølger det grønne parkområde, som danner naturlig ramme for små oaser med plads familieliv, fællesskab og naboskab .

Del dit depositum op i mindre bidder

Som lejer hos Heimstaden Danmark kan du på denne ejendom dele dit depositum op i mindre bidder med Keyhole Split.

Med Keyhole Split opdeler du din betaling af depositum og evt. forudbetalt leje i flere små, månedlige delbetalinger - så sørger Keyhole for afregning med Heimstaden.

Ledige lejeboliger i Kløverhaven

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning