Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Velindrettede rækkehuse i Lyngby

Kirsebærvænget

Velindrettede rækkehuse i Lyngby

I Lyngbys fredelige omgivelser finder du Kirsebærvænget – 32 lejeboliger der tilsammen fremstår som en lille, urban landsby med fine rækkehuse, der omkranser et fælles grønt gårdrum.

Rækkehusene, som er fra 2018, varierer i etageareal fra 133 m2 til 144 m2 og er indrettet, så pladsen udnyttes optimalt. Husene er opført i tre plan (inklusiv kælder) og rummer et lyst spisekøkken, tre soveværelser samt en hyggelig dagligstue med udgang til privat have, hvor solen kan nydes til fulde. Haverne vender ud til det fælles grønne gårdrum, en lille oase, der skaber et uforstyrret rum, hvor børnene trygt kan boltre sig.

I Kirsebærvænget bor du kort fra Lyngbys pulserede byliv, offentlig transport og grønne områder.

133-144 m2
Tæt på institutioner, skole og indkøbsmuligheder
Egen terrasse
Tæt på grønne områder
Kort afstand til offentlig transport
Heimstaden_lejebolig_Kirsebaervænget_Lyngby

Fakta om rækkehusene

  • 32 lejeboliger
  • 133-144 m2
  • 3 plan (inklusiv kælder)
  • Privat have
  • Fælles grønt gårdrum
  • Gode parkeringsmuligheder

Der kan ansøges om tilladelse til at holde mindre husdyr i rækkehusene.

Lille oase i fredelige omgivelser

Kirsebærvængets rækkehuse omslutter det grønne gårdrum i midten, der indbyder til fællesskab, naboskab, ro og samvær – og som afskærmer rækkehusene og giver privatliv.

Netop det grønne gårdrum er ejendommens omdrejningspunkt og fremstår som en grøn oase med bl.a. stort græsareal, vilde bede, natursten og karaktergivende træer som tretorn og paradisæble.

Landsbystemningen understreges samtidig af, at de to rækkehuslænger mødes i enderne og lukker sig om den fælles gårdhave.Her er der plads til både leg, afslapning eller en et glas vin i aftensolen med naboerne.

Hver bolig byder på sin egen oase i form af både private for- og baghaver. De små opholdsarealer sikrer både rum til privatliv og danner naturlige rammer for hygge og naboskab.

Et stenkast fra ejendommen ligger skønne parker, indkøb og offentlig transport, mens Lyngbys pulserende byliv er inden for rækkevidde.

Arkitektonisk kvalitet

Kirsebærvænget består af to rækkehuslænger med et særegent arkitektonisk udtryk. Hver længe har indbyrdes forskydninger, som bryder skalaen og skaber fin variation.

Forskydningen understreges ligeledes af husenes store vinduespartier, der sender fint lysindfald ind i boligen og samtidig skaber et spil i facaden ved at nogle partier ligger fremme, mens andre er rykket tilbage i falsen.

Den røde murstensfacade falder fint i hak med omgivelserne og skaber et charmerende, roligt udtryk. Der er gjort meget ud af, at arkitekturen er tilpasset det omkringliggende miljø, mens ejendommen samtidig adskiller sig fra øvrige bebyggelser ved at udgøre en lukket enklave, der ligger tilbagetrukket fra den offentlige vej.

Ejendommen er tegnet af ADEPT og var nomineret til Arkitekturprisen 2019 i Lyngby-Taarbæk Kommune af kommunen og Bygningskultur Foreningen i Lyngby-Taarbæk, hvor den dog måtte øges med en plads i top 3.

~750 meter
~650 meter
~550 meter
~900 meter
~550 meter

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning