Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Lækre dobbelthuse i det centrale Kværndrup

Kirkevej

Idylliske omgivelser i Kværndrup

På Kirkevej i det centrale Kværndrup, ligger disse otte skønne boliger fordelt på fire dobbelthuse. Boligerne ligger i rolige og idylliske omgivelser og er nabo til en dejlig park med gangsti til byens handlemuligheder.

Byen tilbyder desuden både vuggestue, privat børnehave samt skole. Sidstnævnte ligger også på Kirkevej, så der er ikke langt for børnene at gå. Der er desuden tog- og busforbindelser til Odense og Svendborg fra stationen 900 meter fra boligerne.

Fire værelser fordelt på 98 m²
800 m til indkøb
200 m til skole
Egen have og terrasse
Heimstaden lejeboliger på Kirkevej i Kværndrup

Fakta om boligerne

Med en bolig på Kirkevej får du:

  • Stor stue i åben forbindelse med køkkenet
  • Funktionel entré
  • Gulvvarme i hele boligen
  • Indbyggede skabe i værelser
  • Indretningsvenlige rum
  • Egen have og flisebelagt terrasse
  • Redskabsskur og carport
Heimstaden lejeboliger på Kirkevej i Kværndrup

En lille by med stort fællesskab

Kværndrup en en stationsby på Midtfyn med omkring 1800 indbyggere. Den nye motorvej fra Odense til Svendborg gør, at man kan nå fra Kværndrup til Odense på under 20 min.

Et par kilometer uden for byen finder du det ikoniske Egeskov slot - som uden al tvivl er byens største kultur- og turistattraktion. Slottet er et af de bedst bevarede slotte fra renæssancen.

I forbindelse med slottet finder man veteranbil-, motorcykel- og falckbilmuseum, legeplads mellem havens gamle egetræer, labyrint og så er der gennem hele året mange forskellige events på slottet såsom julemarked, lysfestival og spændende udstillinger.

Skal fællesskabet dyrkes eller skal der sved på panden, kan man i Kværndrup Hallen dyrke en bred vifte af foreningstilbud, som skydning og fodbold. Du finder også et fitnesscenter og lokaler, der kan udlejes til arrangementer og events samt en udendørs multibane.

~3,0 kilometer
~850 meter
~900 meter
~3,6 kilometer
~800 meter

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning