Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Hyggelige etværelses rækkehuse i Agedrup

Kærhaven

Hyggelige etværelses rækkehuse i Agedrup

I Kærhaven i Agedrup finder man de her hyggelige etværelses boliger - helt perfekte til den enlige eller den studerende. Der er i alt 20 lejemål og de er alle opført som rækkehuse.

Boligerne ligger ud til et funktionelt stisystem, som hurtigt kan få dig til bl.a. Butikstorvet i Bullerup, hvor du finder alt det nødvendige til dagligdagen. Der er desuden nem adgang til offentlig tranport som f.eks. kan fragte dig til Odense midtby.

37 m² og et værelse
700 m til indkøb
500 m til offentlig transport
P-plads til rådighed
Kærhaven i Agedrup ved Odense, udlejet af Heimstaden

Fakta om boligerne

Med en bolig i Kærhaven får du:

  • Praktisk entré
  • Badeværelse med karbad
  • Opholdsrum i åben forbindelse med køkken
  • Mindre terrasse og overskuelig have
  • Tilhørende p-plads
  • Kælderrum til opbevaring
Kærhaven i Agedrup ved Odense, udlejet af Heimstaden

Landlige omgivelser og kort afstand til by- og kulturlivet

Agedrup er Odenses nordøstligste bydel og ligger cirka syv kilometer fra Odense centrum. Bydelen har masser af aktiviteter for alle aldre samt skønne grønne arealer. Her får du et stærkt fællesskab, mulighed for stor indflydelse på lokalsamfundet og trygge rammer.

De landlige omgivelser og den korte afstand til by- og kulturlivet i centrum gør Agedrup til et meget attraktivt sted for mange. Den omkringliggende natur med Odense Å og Odense Fjord er også et stort trækplaster.

Agedrup ligger nær Bullerup, Seden og Åsum som sammen skaber godt fællesskab - især gennem lokalsamfundets stolthed: Idrætsforeningen Fjordager. Foreningen byder på flere forskellige sportsgrene og et helt særligt sammenhold.

Er du naturelsker er Ræveskoven og Vejrup Å klart en besøg værd. Her kan du udforske flere små vandløb og de mange stier inviterer dig med på fantastiske gåture og skønne naturoplevelser.

Skal du pendle til job eller studie, kommer du nemt til motorvejen via ring 3 ligesom du via Kertemindelandevejen også hurtigt kommer videre til Odenses øvrige bydele eller til kystbyen Kerteminde med dejlige badestrande og hyggelig bymidte.

I lokalområdet er der sportshal, svømmebad og sundhedshus samt en aktiv beboerforening, som arrangerer flere forskellige events i løbet af året. Her kan man f.eks. deltage i Skt. Hans fest, juletræstænding eller den årlige affaldsindsamling.

~5 kilometer
~150 meter
~900 meter
~800 meter
~800 meter

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning