Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Lækre lejeboliger på Nørrebro

Jægersborggade

Lækre lejeboliger på Nørrebros charmerende Jægersborggade

I hjertet af Nørrebro ligger den charmerende brostensbelagte Jægersborggade med kunst- og specialbutikker, hippe restauranter og hyggelige cafeer. På gaden finder du 25 lyse lejeboliger, der spænder fra 66-105 m² samt to nye attraktive taglejligheder på 105 m².

Som beboer på Jægersborggade bliver du en del af en levende bydel, hvor du kan shoppe, spise – og nyde et frirum i områdets grønne åndehuller, Assistens Kirkegård og Nørrebroparken.

Fakta om boligerne

På Jægersborggade 29-31 finder du 25 lejeboliger fordelt på fem plan med tre erhvervslejemål i stueplan. Lejeboligerne varierer i størrelsen 66-105 m² samt to nyindrettede taglejligheder på 105 m², så du nemt kan finde en bolig, der matcher dit behov. Alle lejligheder har gode planløsninger og store vinduer, hvilket giver et smukt og indbydende lysindfald.
Ejendommen, der er opført i 1900, fremstår med nyrenoverede facader, nye vinduer og nyt tag. I midten af karréen ligger den hyggelige gård med grønne arealer, hvor du kan slappe af ved borde og bænke, og de mindste kan lege på legepladsen.

Med en lejebolig på Jægersborggade får du:

2-3 værelser
Gode planløsninger
Lyse rum med godt lysindfald
Pæne trægulve
Grøn gård med legeplads til de mindste
Mange indkøbsmuligheder tæt på
Få minutters gang til offentlig transport

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning