Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Spørg os Info vedr. coronavirus
Familieboliger i Rødovre

Islev Have

Gode muligheder for dig og din familie

Islevhave er et moderne boligområde, med funktionelle og rummelige rækkehuse til den moderne familie.

Islev Have ligger i Rødovre kommune, i bydelen Islev – et velfungerende nærmiljø med gode børneinstitutioner, skoler og fritidstilbud skaber tryghed og trivsel i familiens hverdag. Nær Islevhave ligger bl.a. Islev børnehave, Børnehuset Idlemark og Troldhaven.

Islevhave er rækkehuse til pladskrævende familier, og bygges i enten 2 eller 3 etager.

Udtrykket er moderne, med fokus på kvalitet og materialevalg, der er baseret på gamle dyder i byggeri, nemlig mur- og tagsten i tegl og træskure og karnapper i zink.

Beliggenhed

Et velfungerende nærmiljø med gode børneinstitutioner, skoler og fritidstilbud skaber tryghed og trivsel i familiens hverdag. Nær Islevhave ligger bl.a. Børnehaven Islev, Børnehuset Idlemark og Troldhaven.

Skolebørnene har indenfor 0,5-2 km. adgang til Islev Skole og Tinderhøj Skole.

Grønne områder og sport

Inden for kort afstand har I også adgang til Rødovres mange fritidstilbud, Espelundens Idrætsanlæg med boldklubben Avarta. Rødovrehallen (4.5000 m2) med udstilllinger, koncerter m.m. Rødovre Skøjte Arena og tennis anlæg. Vestbadet og Islevbadet med moderne svømmefaciliteter og motionsrum. Foreningskommune med over 200 foreninger, heraf 45 idrætsforeninger.

Butikker

Til dagligt kan i klare indkøbene i de lokale butikker og hvis shoppetrangen melder sig, er det bare at starte bilen og køre de små 4 km. ind til shoppingcentret Rødovre Centrum med 110 butikker og parkeringsanlæg eller måske turen går til strøget i KBH indenfor 10 km.

Kultur og byliv

Kulturhuset Viften med moderne biograf og Rødovre Teaterforening. Hovedbiblioteket på Rådhuspladsen med lokaler til film- og teaterforestillinger.

Offentlig transport

Busstoppested lige ved kantstenen, stop nr. 390, 5 afgange i timen med bus nummer 161 og 166. Herlev Station 1.500 meter. Islev Station 2.000 meter
Kommende letbane 200 meter.

Islev Have Parken

Som beboer har man hurtig adgang til de rekreative grønne områder i skel til området, hvor der udvikles en 10.000 kvm. store bypark, som byder på grønne områder, stier og legepladser for store og små.

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning

Information vedr. coronavirus

Læs Heimstaden Danmarks generelle forholdsregler og opdateringer.