Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Hyggelige lejligheder i Seden Syd, Odense

Hvenekildeløkken II

Hyggelige lejligheder i Seden Syd

Hvenekildeløkken ligger i Seden syd, en bydel i den nordøstlige del af Odense, ca. 7 km fra bycentrum. Bydelen har gode indkøbsmuligheder, skole, børnehus og sportsfaciliteter.

Boligerne i Hvenekildeløkken består af lyse og rummelige lejligheder med to eller tre værelser placeret i enten stueetagen eller på første og anden sal (Toplans lejligheder). Til boligerne i stueetagen er der egen have med redskabsrum og flisebelagt terrasse mens lejligheder på første sal har altan og redskabsrum.

To til tre værelser
500 m til indkøb
200 m til offentlig transport
1,5 km til skole
Heimstaden lejeboliger i Hvenekildeløkken i Odense NØ

Fakta om boligerne

Boligerne i Hvenekildeløkken er opført i 2004 og fordeler sig på 48 lejligheder på mellem 42 og 83 m². De toværelses lejligheder er placeret i stueplan mens de treværelses lejligheder ligger på første og anden. sal og er således indrettet i to plan.

Med en bolig i Hvenekildeløkken får du:

  • Veldisponerede planløsning
  • Godt køkken i hel eller delvis åben forbindelse til stue
  • Indbyggede skabe i værelser
  • Have og terrasse eller altan
  • Hårde hvidevarer
  • Klargjort til vaskemaskine på badeværelse eller i bryggers
Heimstaden lejeboliger i Hvenekildeløkken i Odense NØ

Grønne Seden Syd med godt fællesskab og gode faciliteter

Hvenekildeløkken er placeret i dejlige, grønne omgivelser i Seden Syd, i den nordøstlige del af Odense. Bydelen rummer alt, du har brug for i dagligdagen med indkøb, skole, daginstitutioner og sportsfaciliteter i nærheden.

Seden og dermed også Seden Syd, er en del af et større lokalområde nord for Odense, langs landevejen mod Kerteminde. Helt unikt for bydelen er den tætte placering til Odense Fjord og naturen omkring den. Ved fjorden finder man Seden Strandby og en lille havn ligesom man også finder H. C. Andersen Skoven i området.

I Fjordager Idrætsforening samles børn og unge om sport og teater. Foreningen er et stort plus for området og samler folk i fantastiske fællesskaber.

Fra boligerne er der ca. 7 km til Odense midtby, som har et sprudlende café- og kulturmiljø samt mange spændende arrangementer, events og attraktioner.

Du kan også kører en tur til Kerteminde, som ligger 15 km væk, og byder på lystbådehavn, badestrande, seværdigheder og en utrolig charmerende bymidte.

~8,0 kilometer
~1,6 kilometer
~7,0 kilometer
~3,6 kilometer
~1,8 kilometer
~1,6 kilometer

Ledige lejeboliger i Hvenekildeløkken II

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning