Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Rækkehuse i grønne omgivelser i Fraugde, Odense SØ

Honningurten / Druemunken

Funktionalitet og hygge i fokus

Honningurten og Druemunken er placeret i Fraugde i den sydøstlige del af Odense og byder på rolige omgivelser og et stærkt lokalt fælleskab, hvor man hjælper hinanden. Herfra har du kun 9 km til Odense midtby - så du er sikret både den rolige landsbystemning og samtidig en pulserende bymidte med events og muligheder så langt øjet rækker.

Boligerne er opført som rækkehuse og har køkken i åbent forbindelse med stue og have med flisebelagt terrasse. Indretningen er funktionel og planløsningen er optimal for den mindre familie eller parret uden hjemmeboende børn, der nyder at have god plads.

86-95 m² og fire værelser
1 km til indkøb
1 km til skole
Fælles legeplads ved boligerne
Lejeboliger i Honningurten / Druemunken i Odense SØ udlejes af Heimstaden

Fakta om boligerne

Ejendommene på Honningurten & Druemunken er opført i 2005 og består af i alt 68 rækkehuse. Til rækkehusene er der fælles legeplads og grønne arealer.

Med en bolig i Honningurten / Druemunken får du:

  • Stue i åben forbindelse med køkken
  • Gulvvarme i entré og badeværelse
  • Indbyggede skabe i værelser
  • Gode funktionelle værelser
  • Have og flisebelagt terrasse
  • Eget udhus og gode parkeringsfaciliteter
Lejeboliger i Honningurten / Druemunken i Odense SØ udlejes af Heimstaden

Fraugde - En lille bydel med masser af fællesskab og hjerterum

Honningurten og Druemunken ligger i Fraugde i den sydøstlige del af Odense. Byen har 1.801 indbyggere og byder på indkøbsmuligheder til de nødvendige ting i hverdagen.

Skal du handle stort ind ligger Bilka og Rosengårdcentret tæt på. I byen finder I desuden børnehave, skolefritidsordning, ungdomsklub, sportshal og skole.

Fraugde ligger 9 km fra Odense centrum og byen har utroligt gode cykelstier som kan få dig fra A til B ligesom der er hurtig adgang til motorvejsnettet og gode busforbindelser.

Skal pulsen op, kan du i Fraugde Gymnastik og idrætsforening gå til både fodbold, håndbold, gymnastik, volley, badminton og teater.

Er børnene ikke til sport, finder man i UC Aktivitetssted Fraugde et fritidstilbud for alle 5. og 6. klasser i lokalområdet. Huset er et fantastisk mødested for børn, der vil opbygge nye venskaber og fællesskaber samt deltage i forskellige projekter og være kreativ eller spille spil.

Nyd naturen i bl.a. Kohaveskoven som er et af Odenses største og fineste naturområder eller besøg Sanderumgård, som er en meget smuk og romantisk have, hvor frokosten kan nydes eller fugleliv kan udforskes.

~9,0 kilometer
~1,1 kilometer
~1,2 kilometer
~5,2 kilometer
~6,2 kilometer
~3,9 kilometer

Vi skal brug dit samtykke for at vise indholdet

Vi bruger Google Maps som online korttjeneste. Da Google registrerer statistik for brug af deres kort på tværs af hjemmesider, skal vi bruge dit samtykke for at vise indholdet.

Accepter statistiske cookies for at se dette kort.

Opdater dit samtykke

Ledige lejeboliger i Honningurten / Druemunken

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning