Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Attraktive og familievenlige rækkehuse i Fraugde, Odense SØ

Hørgræsset, Fløjlsgræsset & Frøstjernen

Attraktive og familievenlige rækkehuse i Fraugde, Odense SØ

De 76 lejeboliger i Hørgræsset, Fløjlsgræsset og Frøstjernen ligger i Fraugde, i den sydøstlige del af Odense. Byen har alt, du behøver i hverdagen af indkøbsmuligheder, børnehave, skole og sportsfaciliteter. Skal I på en ordentlig shoppingtur, finder i Bilka og Rosengårdscentret tæt på.

Rækkehusene ligger på et lukket vænge og har dejlige grønne arealer og marker omkring sig. Boligerne er med deres gode indretning og placering meget velegnet til den lille familie eller det ældre par, som sætter pris på en overskuelig og nem have og et godt nærmiljø.

Tre til fire værelser
800 meter til indkøb
800 meter til skole
800 meter til offentlig trasport
Heimstaden lejeboliger i Hørgræsset, Frøstjernen og Fløjlsgræsset i Odense

Fakta om boligerne

De 76 rækkehuse i Fraugde er opført i 2007 og har en funktionel og familievenlig indretning ligesom der er dejlige grønne fællesarealer og gode parkeringsfaciliteter i området.

Med en bolig i Hørgræsset, Fløjlsgræsset eller Frøstjernen får du:

  • 73 - 108 veldisponerede m²
  • Stue i åben forbindelse med køkken
  • Gode værelser med skabe
  • Funktionel entré og bryggers
  • Egen have og terrasse
  • Redskabsrum
Heimstaden lejeboliger i Hørgræsset, Frøstjernen og Fløjlsgræsset i Odense

En forstaden med masser af fællesskab og godt nærmiljø

Hørgræsset, Fløjlsgræsset og Frøstjernen ligger i Fraugde i den sydøstlige del af Odense. Byen har 1.801 indbyggere og byder på indkøbsmuligheder, børnehave, skolefritidsordning, ungdomsklub, sportshal og skole.

Fraugde ligger 9 km fra Odense centrum og byen har gode cykelstier som kan få dig fra A til B, ligesom der er hurtig adgang til motorvejsnettet og gode busforbindelser.

Skal pulsen op, kan du i Fraugde Gymnastik og idrætsforening gå til både fodbold, håndbold, gymnastik, volley, badminton og teater.

Er børnene ikke til sport, finder man i UC Aktivitetssted Fraugde et fritidstilbud for alle 5. og 6. klasser i lokalområdet. Huset er et fantastisk mødested for børn, der vil opbygge nye venskaber og fællesskaber samt deltage i forskellige projekter og være kreativ eller spille spil.

Nyd naturen i bl.a. Kohaveskoven som er et af Odenses største og fineste naturområder eller besøg Sanderumgård, som er en meget smuk og romantisk have, hvor frokosten kan nydes eller fugleliv kan udforskes.

~6,0 kilometer
~9,0 kilometer
~800 meter
~900 meter
~4,9 kilometer
~3,7 kilometer

Ledige lejeboliger i Hørgræsset, Fløjlsgræsset & Frøstjernen

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning