Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Lejeboliger med unik beliggenhed ved vandet

Hjortholm

Lejeboliger med unik beliggenhed ved vandet

I kanalbyen på Sluseholmen i København finder du Hjortholm: 143 lyse boliger – herunder 107 lejeboliger – der varierer fra to til fem værelser i et eller flere plan med egen altan, terrasse eller tagterrasse.

Hjortholm er fra 2008 og er kendetegnet ved områdets unikke, arkitektoniske udtryk. Boligerne fremstår indbydende og lyse med en praktisk grundplan, så pladsen kan udnyttes optimalt for både den lille og store familie.

Ejendommens beliggenhed direkte ved vandet skaber et uforstyrret rum, mens byliv, skoler, daginstitutioner og grønne områder kun er et stenkast væk. Samtidig er der rig mulighed for en dukkert i havnebadet eller aktiviteter på vandet.

I Hjortholm bor du kort fra Indre By – og hvis din hverdag kræver længere transport, har du mulighed for at leje en p-plads i kælderen, ligesom du når motorvejen på få minutter.

To – fem værelser
Vandet som nærmeste nabo
Egen altan, terrasse eller tagterrasse
Parkeringskælder

Fakta om boligerne

Hjortholm stod færdig i 2008 med i alt 143 lyse lejligheder i varierende størrelser fra 63-120 kvm – herunder 107 lejeboliger:

  • To til fem værelser
  • Store vinduespartier
  • Egen altan, terrasse eller tagterrasse
  • Gulvvarme i badeværelset
  • Vaskesølje samt opvaskemaskine
  • Lyse køkkener med alt i hårde hvidevarer
  • Parkeringskælder
  • Kajakstativ i kælderen
  • Direkte udgang til kanalerne

Hertil byder ejendommen på elevator og et hyggeligt, grønt gårdrum med borde og bænke samt cykelparkering.

Hjortholm ved sluseholmen, lejebolig i København SV

Hvor vand, by og bolig mødes

Hjortholm ligger på Kidholmen – den mindste af Sluseholmens otte små karréøer.

Her er du omgivet af vand, har Amager Fælleds grønne områder indenfor få hundrede meter, mens det centrale København hurtigt kan nås på cykel, i bil, via (havne)bus – og den nye metrolinje fra 2024.

Vandet er det bærende element rundt om både boliger, broer og brygger. Fra nogle af boligerne har du udgang til kanalen, så du kan træde direkte fra terrassen og ned i kajakken.

Udenfor døren blomstrer butik- og cafélivet – er du til vand, kan du nemt tage en tur rundt i kajakken eller springe i bølgerne fra havnebassinet.

Sluseholmen: den hollandske arv

Sluseholmen i Københavns Sydhavn en kanalby med stærke hollandske referencer:

I starten af 00’erne inviterede Københavns Kommune den hollandske arkitekt Sjoerd Soeters til at udvikle den gamle og nedslidte industrihavn til en ny bydel: Sluseholmen.

Sammen med den danske tegnestue Arkitema udviklede hollænderne den overordnede masterplan for Sluseholmen, inklusiv et sæt dogmeregler for at sikre variation i bygningernes højde, facade, materiale og farver – og sammenhæng mellem bygningerne via kanaler, broer, promenader, mv.

For at skabe forskellighed i kanalbyen blev 25 forskellige tegnestuer sat til at udforme ejendommene, som i dag ligger skulder ved skulder og danner et mønster af sammenhængende karreer med beskyttede gårdrum.

Ud over Amsterdam trækker området historisk inspiration fra det gamle centrum af København: I 1600-tallet blev Christianshavn etableret og ejendommene opført efter samme struktur som på Slusehavnen – i øvrigt også efter hollandsk forbillede.

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning