Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Moderne lejligheder i Silkeborg

Herningvej

Moderne lejligheder i Silkeborg

Placeret i dejlige Silkeborg finder du disse energivenlige lejligheder med gode værelser og stort køkken-alrum. Lejlighederne fremstår moderne med hvide vægge, flotte laminatgulve i egetræslook og alt i hårde hvidevarer.

Ejendommen er opført i to blokke på fire og fem etager med hhv. 16 og 20 boliger. Til ejendommen hører er der opgangsarealer med elevator. Boligerne er placeret i Silkeborg og er omkranset af skøn natur som skove, søer og Gudenåen.

Silkeborg Søhøjlandet er kendt for sine outdooroplevelser og unikke kulturelle events som fx. Riverboat, Jazzfestival og Tour de Gudenåen.

78 - 126 m²
3 km til indkøb
300 m til offentlig transport
3 km til skole
Lejeboliger på Herningvej i Silkeborg udlejes af Heimstaden

Fakta om boligerne

De 36 boliger på Herningvej er opført i 2018 og er alle rummelige lejligheder med moderne og familievenligt køkken-alrum.

Med en bolig på Herningvej får du:

  • To til fire værelser
  • Indrettet med hvide HTH elementer
  • Velfungerende køkken-alrum
  • Gulvvarme og ventilationsanlæg, der sikrer et godt indeklima
  • Grå klinker på gulvene i badeværelse og entré
  • Gode værelser med faste skabe
  • Alt i hårde hvidevarer
  • Rummelig altan eller terrasse samt udhus
  • Elevator til boligerne
Lejeboliger på Herningvej i Silkeborg udlejes af Heimstaden

En levende by, med plads til udfoldelse

Silkeborg er en by i Midtjylland med ca. 43.500 indbyggere og mange små forstæder. Byen er kendt - og anerkendt - for kunst i verdensklasse takket være Asger Jorn.

Her er der et stort udvalg af både ungdomsuddannelser og videregående uddannelser samt skoler og institutioner til de mindste.

Byen har flere spændende attraktioner b.la. AQUA Dyrepark, Himmelbjerget og Labyrinthia, der alle er et besøg værd - uanset om man er barn, ung eller senior.

Et andet yndet og meget attraktivt udflugtsmål, er park- og marinaområdet Indelukket, som indeholder bl.a. en friluftsscene, der danner ramme om koncerter og festivaler.

Området benyttes ikke kun til arrangementer, det er også hjemsted for Silkeborg Motorbådsklub og et område, der er ideelt til dem, der vil nyde en hjemmesmurt madpakke, lege på legepladsen, spille petanque eller tage på gå- og cykelture.

Alt i alt en levende by, med plads til udfoldelse, frihed, liv, afslapning og ro.

~6,0 kilometer
~3,1 kilometer
~2,6 kilometer
~4,3 kilometer
~3,3 kilometer
~4,6 kilometer

Ledige lejeboliger på Herningvej

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning