Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Skønne rækkehuse og parcelhuse i Knabstrup

Hermans Vænge

Rækkehuse og parcelhuse i Knabstrup

Placeret i skønne og rolige Knabstrup finder man Hermans Vænge med 44 række- og parcelhuse med egen have og super gode faciliteter i området. Rækkehusene er i to plan mens parcelhusene er i et. Fælles for begge typer er at der er køkken i åben forbindelse med stuen og en yderst funktionel planløsning.

Knabstrup er en lille stationsby, som ligger smukt placeret i det nordvestlige Sjælland mellem Holbæk og Kalundborg. Området er meget idylliske og er nær skov og marker.

94 - 164 m²
400 m til offentlig transport
1,5 km til skole
Legeplads og boldbane ved boligerne
Lejeboliger på Hermans Vænge i Mørkøv udlejes af Heimstaden

Fakta om boligerne

De 44 boliger på Hermans Vænge er opført i 2009/2010 og består af toplans rækkehuse med fire værelser og etplans parcelhuse med seks værelser. Alle boliger har egen have og terrasse.

Med en bolig på Hermans Vænge får du:

  • Fire eller seks værelser
  • Lyse køkkenelementer fra Svane
  • Køkken i åben forbindelse med stue
  • Rummelige værelser
  • Funktionel entre/bryggers
  • Gode parkeringsforhold
  • Et eller to badeværelser
  • Egen have, terrasse og redskabsskur
Lejeboliger på Hermans Vænge i Mørkøv udlejes af Heimstaden

Stærke traditioner og stor fællesskabsfølelse

Knabstrup er et dejligt sted at bo da du her finder gode fællesskaber, engagerede mennesker og skøn natur. Fra byen er der hurtig adgang til motorvejen mod København, og byens station ligger på Nordvestbanen København-Kalundborg. Så hvis du skal pendle har du rigtig fine betingelser.

I byen finder du hverdagens nødvendigheder med godt fitnesscenter, bager, slagter, grønthandler og indkøbsmuligheder.

Det lokale fællesskab trives godt og udspringer især fra Knabstrup Hallen, foreningslivet og den lokale skoleafdeling, der har elever til og med 6. klasse.

Byen har utroligt stærke traditioner for frivilligt arbejde og der er masser af lokale ildsjæle, der hver dag arbejder for byens positive udvikling.

Knabstrup har lidt erhvervsliv, som bl.a. består af en mindre række dagligvareforretninger samt håndværkerfirmaer. Ikke mindst har Knabstrup en sportshal, som er en selvejende institution, hvor der kan dyrkes en lang række idrætsgrene.

I nabobyen Mørkøv finder man en stor folkeskole, efterskole, sportshal, biograf, adskillige butikker og engagerede foreninger, som skaber masser af liv i byen. Området har desuden gode pendlervilkår med nem adgang til motorvej og direkte togafgange til København.

Syd for byen kan naturen nydes, hvor især Naturpark Åmosen er et besøg værd.

~650 meter
~2,0 kilometer
~2,2 kilometer
~12,0 kilometer
~450 meter
~2,2 kilometer

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning