Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Arkitekttegnede lejeboliger centralt placeret ved Søerne

Hermanhus

Arkitekttegnede lejeboliger centralt placeret ved Søerne

I Hermanhus får du en lys og indbydende lejebolig, der ligger i smørhullet mellem Peblinge Sø og Sankt Jørgens Sø i København. Her bor du på Vesterbro med Frederiksberg og Nørrebro som tætte naboer, så du nemt og hurtigt kan komme omkring. I Hermanhus bor du i rolige rammer tæt på byens mange muligheder.

Lejeboligerne spænder fra 42 og 185 m² fordelt på et til fem værelser, så her er plads til både små og store familier, par, singler og seniorer.

1-5 værelser
Mange indkøbsmuligheder
Cafeer og restauranter tæt på
Gåafstand til Forum Station
Lejeboliger I København V, udlejet af Heimstaden

Fakta om lejeboligerne

Hermanhus består af 102 lejeboliger fordelt på seks etager med indgang fra Herman Triers Plads og Kleinsgade. De lyse lejeboliger varierer i størrelse fra 42 og 185 m², så her kan du nemt finde en bolig, der matcher dit behov.

Boligerne er bygget i tidsløse materialer i høj kvalitet, og er nemme at indrette.

Med en lejebolig i Hermanhus får du:

  • 42-185 m²
  • 1-5 værelser
  • Gode planløsninger
  • Lyse rum med store vinduespartier
  • Mulighed for altan
  • Indkøbsmuligheder tæt på
  • Få minutters gang til metrostation

Det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen.

Hermanhus som eksempel på arkitektur og håndværk af høj kvalitet

I Hermanhus fornemmer du hurtigt, hvordan den funktionelle og arkitektoniske kvalitet går hånd i hånd. Den charmerende ejendom fra 1930 er opført efter tegningerne fra arkitekterne Kay Fisker og C. F. Møller. Ejendommen er opført i klassiske røde tegnstensfacader med hvide vinduer, der lukker masser af lys ind.

Sammen med anden bebyggelse omkranser ejendommen et stort gårdareal, hvor der er plads til ophold og leg for både store og små. Hermanhus er til dig, der ikke går på kompromis med arkitektur , kvalitet eller beliggenhed

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning