Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Fantastiske lejeboliger i naturskønne Bredsten

Herman Bangs Vej

Fantastiske lejeboliger i naturskønne Bredsten

Du får her en enestående mulighed for at komme til at bo i et pragtfuld område med kort afstand til Vejle og Billund.
På Herman Bangs Vej i Bredsten, finder du en række pragtfulde gunde, som er under udstykning. Boligerne kommer til at bestå af række- og dobbelthusbebyggelse i étplansboliger på 80, 95 og 105 m2.

Lejeboligerne fremstår lyse og moderne og består af lækkert inventar samt materialer af høj kvalitet. Alle lejeboliger har desuden carport. Lejeboligerne bliver placeret i et naturskønt område, hvor det rolige liv kan nydes hver dag.

Du er tæt på daginstitutioner, skole, indkøbsmuligheder, fritidsaktiviteter og offentlig transport. Fra lejeboligerne kan du tilmed nyde en smuk udsigt over åbne marker. Det er de perfekte rammer til at dyrke hverdagslivet sammen med familien.

Boliger på 80-110 m2
Kort afstand til daginstitution og skole
Tæt på indkøb
Udsigt over åbne marker

Fakta om boligerne

Boligerne på Hermans Bangs Vej består af 26 række- og dobbelthusbebyggelse. Alle lejemål er indrettet i klassisk og nordisk stil med kvalitetsmatrialer.
Med en bolig på Herman Bangs Vej får du:

  • Etplans række- og dobbelthuse fra 80-105 m2
  • Lækkert køkken i åben forbindelse med stue
  • Udsigt til naturskønt område
  • Lyse trægulve og materialer af høj kvalitet
  • Alt i hårde hvidevarer
  • Carport udenfor lejebolig
  • Kort afstand til indkøb, daginstitution og skole

Fællesskab og sammenhold i Bredsten

Bredsten er en charmerede og velfungerende by i Vejle kommune. Byen har en attraktiv beliggenhed midt imellem Vejle og Billund, med kun 15 minutter hver vej.
I Bredsten finder du indkøbsmuligheder, daginstitutioner, skoler og gode offentlige transportmuligheder. Byen byder på et godt fællesskab og sammenhold blandt de lokale og i de senere år, har der har en stigning i unge tilflyttere.

I og omkring Bredsten finder du også smuk natur og gode stisystemer, så der er rig mulighed for at komme ud at nyde omgivelserne – hvad enten det er til fods eller cykel.

~3,7 kilometer
~1,0 kilometer
~1,2 kilometer
~1,0 kilometer
~ 20 kilometer

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning