Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Attraktive boliger i Gødvad, Silkeborg

Helsingborgvej

Rækkehuse i smukke og rolige omgivelser

Helsingborgvej ligger i Gødvad, ca 7 km nordøst for Silkeborg og består af 36 moderne rækkehuse med egen have og terrasse. Boligerne er lyst og funktionelt indrettet og er enten i et eller to plan.

Boligerne er placeret i attraktive Gødvad, som har rigtig meget at byde på, hvad enten du er ung, ældre eller en aktiv børnefamilie. Her er både smuk natur, indkøb, sportsfaciliteter, god offentlig transport og masser af legekammerater - samt cykelafstand til Silkeborg centrum, via et godt stisystem, hvor små hyggelige gader samt havne- og cafémiljøet kan nydes og opleves.

94 - 127 m²
2 km til indkøb
500 m til offentlig transport
1,2 km til skole
Lejeboliger på Helsingborgvej i Silkeborg udlejes af Heimstaden

Fakta om boligerne

De 36 boliger på Helsingborgvej er opført i 2015 og består af et- og toplans rækkehuse med dejligt køkken-alrum og funktionel planløsning.

Med en bolig på Helsingborgvej får du:

  • Tre til fem værelser
  • Åbent køkkenalrum - nogle med loft til kip
  • Lyse elementer i køkken og bad
  • Grå gulvklinker i badeværelse og entré
  • Faste skabe i værelser
  • Store vinduer, der lukker lyset ind
  • Alt i hårde hvidevarer
  • Terrasse, altan eller have
  • Carport og redskabsrum
Lejeboliger på Helsingborgvej i Silkeborg udlejes af Heimstaden

Godt fællesskab og masser af muligheder for aktiviteter

Gødvad indeholder alt, hvad familien behøver til dagligt med børnepasningsmuligheder, gode skoler, en aktiv idrætsforening og fine indkøbsmuligheder inde for kort afstand.

Områdets gode stisystemer er oplagte til gå- og løbeture og du er kun fire kilometer væk fra Jysk Arena, hvor du kan heppe på det lokale håndboldhold. Trænger du til en dukkert kan du besøge Svømmecenter Norvest, som kan nås på en seks kilometer lang cykeltur.

Gødvad Hallen bliver flittigt brugt som et naturligt mødested med gode faciliteter og mange muligheder for aktivitet. Her finder du også boldbaner og klubhus. Gødvad gymnastik & idrætsforening er opdelt i fem afdelinger og tilbyder badminton, fodbold, gymnastik, håndbold og fitness.

Natur og udeoplevelser er en stor del af byens DNA og indbyder til mange timers leg, læring og hygge. Tag bl.a. børnene med på Teletubbies-bakkerne, hvor I kan boltre jer på det store grønne område mellem højene og lege på den spændende legeplads.

~400 meter
~1,0 kilometer
~2,7 kilometer
~3,3 kilometer
~1,3 kilometer
~2,1 kilometer

Ledige lejeboliger i Helsingborgvej

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning