Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Række- og dobbelthuse i Silkeborg

Helleparken

Moderne og miljøvenlige boliger nær Silkeborg

I Helleparken, kun få kilometer fra Silkeborg, finder du 82 skønne række- og dobbelthuse placeret i grønne, trygge omgivelser.

Boligerne kommer i både et og to plan fra 110 til 127 m2 fordelt på fire til fem værelser. Alle med god planløsning hvor du finder to toiletter og et stort, lyst opholdsrum med udgang til egen terrasse og have. Der er kælet for detaljer og materialer både udvendigt og indvendigt. Varmepumper og skjulte solceller gør de energi- og miljøvenlige boliger delvist selvforsynende uden at gå på kompromis med arkitekturen, der udgør en smuk og stilren helhed.

Helleparken har en attraktiv placering i et ugeneret, børnevenligt område, hvor det er nemt at komme til både skole, fritidsaktiviteter og indkøb.

2,4 km til indkøb
2 km til skole og børneinstitutioner
6 km til Silkeborg gågade
30 min til Aarhus

Fakta om boligerne

Ejendommen er velegnet til dem, der ønsker en miljø- og energivenlig bolig med gennemført arkitektur i et trygt område.

I Helleparken får du:

  • Fire til fem værelser
  • 110-127 m²
  • Gennemtænkt planløsning
  • To badeværelser
  • Lyst og moderne køkken
  • Udgang til egen have og terrasse
  • Egen parkeringsplads
  • Grønne omgivelser og fællesarealer
  • Tæt til skole, institution og indkøb
  • Der kan ansøges om tilladelse til én mindre hund pr. lejemål.

Et besøg værd

Helleparkens række- og dobbelthuse med den gennemtænkte arkitektur er placeret med udsigt over det skønne område Bakkeborgsdalen, hvor du finder trygge, grønne opholdsarealer.

Kendetegnet ved Helleparken er, at alle boliger er energi- og miljøvenlige, da varmepumper og skjulte solceller gør husene delvist selvforsynende. Det giver dig lavere omkostninger på varme og el.

Husene har en ideel, logistisk placering til det meste med korte afstande til institutioner, skole og indkøbsmuligheder. Skal du fange motorvejen, ligger den kun få minutter væk – men langt nok væk til, at den ikke høres ved boligerne.

Helleparken ligger i et ugeneret og børnevenligt område med gode fællesarealer forbundet med stisystemer, der sikkert fører til skole og fritidsaktiviteter.

"> ?>

Ledige lejeboliger i Helleparken

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning