Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Nye lejligheder på Bryggens Bastion

Helgagård - Bryggehusene

Nye lejeboliger på Bryggens Bastion

Velkommen til Helgagård, som er en nyere ejendom med 78 lejligheder, beliggende i Bryggens Bastion – et nyt, grønt boligkvarter ved Islands Brygge. 

Helgagård byder på et attraktivt, grønt gårdmiljø og lejligheder på 1-4 værelser med egen altan eller terrasse. Arkitekturen i Helgagård er af høj kvalitet og lejlighederne er rummelige og lyse med store vinduespartier og flotte egetræsgulve. Alle lejligheder er udført med moderne Svane køkkener med alt i hårde hvidevarer og åben forbindelse til stuen.

I Helgagård kan du leve et moderne familieliv i trygge rammer – tæt på grønne områder, vand og byens liv.

Bo tæt på by, vand og grønne områder

Helgagård består af 78 lejligheder, som stod klar til indflytning i 2019. Ejendommen har en fantastisk central beliggenhed lige midt i mellem Islands Brygge og DR Byen. 

Kvarteret er i rivende udvikling og henvender sig i særdeleshed til dig, der godt kan lide arkitektur af høj kvalitet, et godt nærmiljø med caféer og restauranter, grønne områder og byens liv lige i nærheden.  

Ejendommen ligger desuden i gåafstand til både bus og metro, indkøbsmuligheder og daginstitutioner. 

Helgagård er en del af Bryggehusene – en boliggruppe på 10 ejendomme, hvoraf nogle af etaperne allerede står færdige, mens andre er under opførsel.

Vand

950 meter

Indkøb

~400 meter

Off. transport

~400 meter

Park

~800 meter

Café

~450 meter

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning