Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Familievenlige rækkehuse i Gug, Aalborg

Helena Park

Rækkehuse for familien med fokus på bolig og livskvalitet

Drømmer du om en dejlig lejebolig i familievenlige omgivelser, så er rækkehusene i Helena Park noget for dig. Boligerne er placeret i hjertet af et nyere, attraktivt og børnevenligt kvarter i Gug, med trygt stisystem til både skole, idrætshal, daginstitutioner m.v.

Helena Park er et spændende byggeri bestående af 24 boliger i et og to plan. Boligerne er opført moderne med lyse trægulve samt hvide vægge og lofter. Badeværelset er beklædt med koksgråt klinkegulv, hvidt sanitet og vaskemaskine samt tørretumbler. Køkkenet er ligeledes i hvide elementer og alt i hårde hvidevarer.

Fire til fem værelser
1,7 km til indkøb
2,2 km til skole
Legeplads og grønne arealer
Lejeboliger i Helena Park i Aalborg udlejes af Heimstaden

Fakta om lejeboligerne

De 24 rækkehuse i Helena Park er opført i enten et eller to plan, og fremstår flot og moderne med tilhørende carport, redskabsrum og stor flisebelagt terrasse. Fra terrasserne er der udgang til stort grønt fællesareal med legeplads.

Med en bolig i Helena Park får du:

  • Fire til fem værelser fordelt på 135-138 m²
  • Tidløst køkken med hvide elementer
  • Lyse trægulve i værelser
  • Koksgrå klinkegulv på badeværelse
  • Alt i hårde hvidevarer
  • Privat terrasse
  • Carport og redskabsrum
Lejeboliger i Helena Park i Aalborg udlejes af Heimstaden

Dejlig natur og stærkt fællesskab

Med placering i Gug har du og familien de perfekte rammer om livet med nem adgang til både indkøb, skole, daginstitutioner, sportsfaciliteter og oplevelser for alle aldre.

Helena Park ligger i den østlige del af Gug, som er kendt for at være både attraktivt og børnevenligt - og med trygge stier, som du med god samvittighed kan sende børnene afsted på.

Her vil man med garanti finde sig godt tilpas uanset om man er en travl børnefamilie, seniorer, der nyder otiummet eller det yngre par, klar til livets næste skridt.

Man er tæt på mange indkøbsmuligheder og der er kort afstand til Aalborg Centrum, Aalborg Universitet, GIGANTIUM, City Syd i Aalborg SV og ikke mindst det nye ”super-sygehus” som er på vej i området.

Skal du pendle er du endvidere kun få minutters kørsel fra motorvejsafkørsel mod syd og nord.

Byen har gennem de senere år gennemgået en rivende udvikling og har i dag 3 skoler; Gug Skole, Byplanvejens Skole samt Seminarieskolen og foreningslivet er stort og godt, med bl.a. Badmintonklub, Gug Boldklub samt Gug Gymnastikforening.

Udover de flotte grønne arealer omkring Helena Park, finder man også det skønne naturområde Østerådalen og Kongshøjskoven mod Visse. Her finder man både løbe- og gåstier og mountainbikerute.

~4,0 kilometer
~2,7 kilometer
~2,4 kilometer
~1,0 kilometer
~2,7 kilometer
~4,3 kilometer

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning