Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Lækre lejeboliger ved vandkanten i Horsens

Havnehusene

Bo i første parket til Horsens fjord, by og havn

Med en lejebolig i Havnehusene får du en moderne lejlighed i den nye, attraktive bydel, Jernlageret, i Horsens Nordhavn. Her finder du 94 nye boliger direkte ved vandet og i første parket til fjord, by og havn.

Alle lejligheder er bygget med materialer i topkvalitet og indrettet i gode planløsninger, så pladsen udnyttes optimalt – både for den lille og den store familie.

Med en lejebolig direkte ved vandet og adgang enten til private, grønne taghaver, altaner eller terrasser, er de perfekte rammer sat. Alt hvad du behøver, er inden for rækkevidde, og du får plads til både at slappe af og nyde livet til vands og på land.

2-4 værelser
Tæt på fjord og havn
Gåafstand til indkøb
Kort afstand til restauranter
Heimstaden_Havnehusene_lejeboliger

Fakta om lejeboliger

Havnehusene består af 94 attraktive lejeboliger fordelt på to til fire værelser med egen altan eller terrasse. Lejlighedernes størrelser spænder fra 59 m2 – 153 m2, hvor enkelte lejemål inkluderer walk-in closet og to badeværelser. Hertil byder ejendommen på elevatorer, depotrum og et fantastisk byrum omkring.

I lejlighederne får du:

  • 2-4 værelser
  • Flotte lamelparketgulve i alle opholdsrum
  • Udsigt til havnebassin eller havnekanal
  • Siemens hårde hvidevarer i køkkenet, energiklasse A til A+
  • Hvidt, grebsfrit køkken fra Designa i høj kvalitet med Grohe-amatur
  • Lyst badeværelse med Grohe-amaturer
  • Siemens 7 kg vaskemaskine og tørretumbler
  • Gode planløsninger og lyse rum med store vinduer
  • Mulighed for parkeringsplads i aflåst p-kælder – direkte adgang med elevator fra boligerne

Der kan ansøges om tilladelse til at holde mindre husdyr.

Heimstaden_Havnehusene_lejeboliger

Unik beliggenhed på kanten af kajen

Med en lejebolig i Havnehusene får du en bolig af høj kvalitet i første parket til fjord, by og havn.

Havnehusenes beliggenhed på kanten af kajen gør ejendommen unik og eksklusiv. Vandet indkapsler ejendommen og gør, at de havnenære områder kan nydes i fulde drag.

Husene er ligeledes vinklet i forhold til hinanden, så der skabes et indre gårdrum, der naturligt kobler sig til havnepladsen og kanalen.

Fra lejeboligerne får du delvis udsigt til Horsens fjord, den nye havnekanal samt havnebassinet og i de enkelte lejligheder med private, grønne taghaver er der sikret ugeneret kig til vandet.

Havnehusene i Horsens udlejet af Heimstaden

Om arkitekturen

Områdets historie lader sig aflæse i arkitekturen på de to terrassehuse, der fremstår i mørke, brune teglsten, som gamle pakhuse med den kendetegnende terrasseopbygning, der stiger fra to til otte etager.

Dette skaber fantastiske grønne taghaver i alle syd- og vestvendte gavle. Herudover er der store altaner eller terrasser til alle lejligheder, hvorved de by- og havnenære udearealer kan nydes i fulde drag.

Havnehusene er hævet på en plint, som sikrer opholdsområder omkring husene. Samtidig er der et betagende nærvær til havnepromenaden og opholdsarealerne langs kanalen og havnebassinet.

Ejendommen er tegnet af RUM arkitekter og skiller sig ud som en synlig, markant bebyggelse på kanten af kajen – i første parket til havnebassinet mod syd samt indløbet til den nye kanal mod øst.

Heimstaden_Havnehusene_lejeboliger

Jernlageret - en blomstrende, ny bydel

I Horsens Nordhavn blomstrer en ny bydel frem. Jernlageret byder bl.a. på ny havnekanal, caféer, butikker, promenadeanlæg og offentlige, rekreative byrum.

Jernlageret har med sin særlige beliggenhed ved i havnen og vandet, ligeledes en bynær forbindelse med ca. en km til gågaden, så du har alt inden for rækkevidde.

Med en lejebolig i Jernlageret befinder du dig midt i Horsens Nordhavn.
Den nye, moderne bydel er inspireret af havnens gamle historie, hvilket bl.a. lader sig aflæse på Havnehusene facade, der fremstår som gamle pakhuse.

Den nybyggede havneplads udgør hjertet i Jernlageret og kobler havnekanalen med havnebassinet. Pladsens belægninger trappes ned til vandet og giver alle mulighed for at komme i tæt kontakt med naturen.

Jernlageret er et sted, hvor du kan bo, komme tæt på naturen, nyde udsigten langs promenaden, lægge til med kajak eller invitere til afslapning med fjordudsigt.

~300 meter
~2,1 kilometer
~100 meter
~1,4 kilometer
~350 meter

Ledige lejeboliger i Havnehusene

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning