Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Attraktive rækkehuse i Jelling

Haverne

Attraktive rækkehuse i Haverne i Jelling

Med skov og sø i baghaven, får du her en skøn lejebolig i de absolutte bedste kvalitetsmaterialer og som fremstår lyse, moderne og indbydende. De 57 rækkehuse er alle etplans boliger og er placeret ud til et stisystem, som på fineste vis forbinder boligerne med den smukke omkringliggende natur.

Alle boliger er udstyret med flotte køkkener samt badeværelse i de bedste materialer.

Jelling har meget at byde på for både familier, enlige og par. Afstand til skole, offentlig transport og indkøb er alle indenfor kort distance og området har gode stisystemer, så det er nemt og trygt at komme rundt for både unge og ældre. Der er gode indkøbsmuligheder i Jelling og et levende bymiljø med både specialbutikker, caféer og restauranter.

Etplans rækkehuse
Tæt på naturskønne områder
Kort afstand til indkøb
Parkering ved boligerne
Moderne lejeboliger i Jelling, udlejet af Heimstaden

Fakta om boligerne

Haverne består af 57 lejeboliger fordelt på 80, 95 og 105 m2. Boligerne er placeret i et attraktivt område – tæt på Jellings smukke natur og charmerende byliv.
Med en bolig i Haverne får du:

  • Moderne køkken samt badeværelse
  • Inventar og materialer i høj kvalitet
  • Egen terrasse
  • Gode parkeringsforhold ved lejemålet samt skur
  • Alt i hårde hvidevarer
  • Naturskønt område tæt på Jelling by
  • Kort afstand til centrum, indkøb, daginstitution og skole

Moderne arkitektoniske stilarter og grønne oaser

Haverne i Jelling er et spirende boligområde og danner en flot ramme om moderne arkitektoniske stilarter omkranset af smukke grønne områder.

Grundtanken har været at skabe et idyllisk og naturrigt område, som kombinerer det landlige med det moderne arkitektoniske udtryk. Området henvender sig til familier, enlige og ældre, der ønsker at bo i rolige omgivelser - tæt på Jellings skønne natur, men stadig centralt beliggende.

Jelling by emmer af dansk historie med fortællingen om de berømte Jellingesten, som også er på UNESCOS verdensarvliste. Byen er kendetegnet ved et rigt kulturliv, som blandt andet byder på den kendte Jelling Musikfestival og andre spændende aktiviteter i løbet af året, som tiltrækker turister fra nær og fjern.

~ 850 meter
~550 meter
~15 kilometer
~1,2 kilometer
~1,2 kilometer
~2.3 kilometer

Ledige lejeboliger i Haverne Jelling

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning