Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Super lavenergi pyramidehuse i Vejle

Hasselvang

Super lavenergi pyramidehuse i Vejle

Pyramidehusene på Hasselvang har stor carport og er opført som super lavenergihuse, bygget efter 2020 reglementet. Boligerne har solceller, opvarmes via jordvarme og fremstår flot og tidløst med vandskurede vægge.

Indendørs mødes man af et stort køkken alrum i forbindelse med stuen og rummet indtager naturligt positionen som hele familiens fælles samlingssted. Der er desuden lækkert inventar fra Svane og hver bolig har stor sydvest vendt terrasse og have på ca. 200 m².

Lejeboligerne ligger i Børkop, tæt ved skole, indkøb, idrætsmuligheder og offentlig transport. Her er også meget naturskønt med åen, der slynger sig gennem byen, samt fjord og skov i nærheden.

109 m² og fire værelser
100 m til indkøb
100 m til offentlig transport
1 km til skole
Hasselvang i Vejle - lejeboliger udlejet af Heimstaden

Fakta om boligerne

De 18 pyramidehuse på Hasselvang er opført i 2015 og er hver især på 109 m².

Med en bolig på Hasselvang får du:

  • Moderne køkkenelementer fra Svane
  • Køkken alrum i forbindelse med stue
  • Funktionelt bryggers
  • Tre gode værelser
  • Solceller og opvarmning via jordvarme
  • Have og sydvest vendt terrasse
  • Stor carport og redskabsrum
Hasselvang i Vejle - lejeboliger udlejet af Heimstaden

Landbysamfund og ægte naturperler

Midt i det bakkede landskab imellem Vejle og Fredericia i Sydjylland støder man på den hyggelige by, Børkop. Byen har cirka 6000 indbyggere og er Vejle Kommunes næststørste by.

Selvom Børkop er en mindre by, kan du finde alt, du behøver, for at få dagligdagen til at fungere. Her er du tæt på skole, indkøb, idrætsmuligheder og offentlig transport mens du i byen også finder Kulturhuset, hvor bibliotek, amatørteater, kreativt værksted og spændende arrangementer sætter gang i byen.

Skal familien på udflugt er Skærup Zoo det oplagt valg, og skal mor og far afsted uden børn, finde du Comwell Kellers Park et stenkast fra Hasselvalg, mens Vejle Fjord også kan besøges i nærheden.

Nær Hasselvang ligger landsbyen Brejning som er kendt for De Kellerske Anstalter. De ikoniske bygninger er i dag en historisk samling under navnet "Kellers Minde". Et besøg værd. hvis man vil dykke ned i et helt særligt stykke danmarkshistorie.

Af naturperler i området kan nævnes Munkebjergskov, Rands Fjord og naturligvis den lange kyststrækning med flere strande. Den mest kendte strand er Hvidbjerg Strand med den unikke Hvidbjerg Klit.

~7,2 kilometer
~650 meter
~6,5 kilometer
~1,2 kilometer
~7 kilometer
~1,9 kilometer

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning