Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Populære rækkehuse i rolige Gødvad i Silkeborg

Halmstadvej

Trygge rammer om det gode familieliv i Gødvad

De 30 lejeboliger på Halmstadvej er placeret i Gødvad, ca. 7 km nordøst for Silkeborg, og er et attraktivt og roligt område, som har rigtig meget at byde på for både yngre, ældre og børnefamilier.

Området rummer smuk natur, gode indkøbsmuligheder, sportsfaciliteter, funktionel offentlig transport og er placeret i cykelafstand til Silkeborg centrum, som du kan komme frem til via et trygt og roligt stisystem. I Silkeborg centrum venter små hyggelige gader, havne- og cafémiljø, kunst, kultur og masser af events.

Boligerne er lyse og indrettet funktionelt med praktisk brygges kombineret med entré, gode værelser og familievenligt køkken-alrum. Hver bolig har desuden egen terrasse og have.

Tre til fire værelser
1,5 km til indkøb
1,2 km til skole
500 m til offentlig transport
Heimstaden lejeboliger på Halmstadvej i Silkeborg

Fakta om boligerne

Halmstadvej består af etplans rækkehuse på tre til fire værelser og 93-112 m². Til alle boliger hører egen have med terrasse, carport samt et redskabsskur til opbevaring af fx havemøbler. Boligerne er opført i 2014.

Med en bolig på Halmstadvej får du:

  • Dejligt, lyst køkken-alrum
  • Gode værelser med faste skabe
  • Kombineret entré og bryggers
  • Alt i hårde hvidevarer
  • Egen have og terrasse
  • Carport og redskabsrum
Heimstaden lejeboliger på Halmstadvej i Silkeborg

Stærke foreningstraditioner og stor fællesskabsfølelse

Gødvad er en landsby placeret i den nordøstlige udkant af Silkeborg og er det oplagte sted at slå rødder, hvis du ønsker et trygt og aktivt lokalområde at bo i.

I byen finder du daginstitutioner, skoler, butikker og endda også Silkeborg Gymnasium og så har byen både natur, kultur, byliv, foreningsliv og sportsaktiviteter inde for rækkevidde.

Området er trygt og egner sig perfekt til især børnefamilier, men andre finder sig også hjemme i Gødvad, fordi forstaden er tæt på indre by samt ringvejen og motorvejen. Infrastrukturen er desuden god, uanset om du har egen bil, skal cykel eller benytte dig af offentlig transport.

Gødvadhallen bliver flittigt brugt som et naturligt mødested med gode faciliteter og mange muligheder for aktivitet. Her finder du også boldbaner og klubhus. Gødvad gymnastik & idrætsforening er opdelt i fem afdelinger og tilbyder badminton, fodbold, gymnastik, håndbold og fitness.

Natur og udeoplevelser er en stor del af byens DNA og indbyder til mange timers leg, læring og hygge. Tag bl.a. børnene med på Teletubbies-bakkerne, hvor I kan boltre jer på det store grønne område mellem højene og lege på den spændende legeplads.

Heimstaden lejeboliger på Halmstadvej i Silkeborg

Plads til ophold, leg og liv

Rækkehusene på Halmstadvej er opført i 2014 og har dejlige grønne arealer rundt om bebyggelsen.

Boligerne er alle i et plan og fordeler sig størrelsesmæssigt fra 93 m² til 112 m². Til samtlige boliger er der ved siden af huset en tilhørende carport med redskabsskur.

Bygningerne fremstår smukke og gedigne med gule mursten, gavle, der er helmurede til kip samt tage i sorte betontagsten.

Redskabsrum og carporte er beklædt med sort-malet træ.

Indretningen er moderne med åbent køkken og store vindues-/dørpartier med gennemstrømmende lys i stue og køkken/alrum.

~3,2 kilometer
~1,2 kilometer
~650 meter
~1,3 kilometer
~3 kilometer
~3,5 kilometer

Vi skal brug dit samtykke for at vise indholdet

Vi bruger Google Maps som online korttjeneste. Da Google registrerer statistik for brug af deres kort på tværs af hjemmesider, skal vi bruge dit samtykke for at vise indholdet.

Accepter statistiske cookies for at se dette kort.

Opdater dit samtykke

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning