Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Lækre etplans familieboliger i Assentoft, Randers

Haflingervej I

Lækre etplans familieboliger i Assentoft, Randers

Assentoft har ca. 3.500 indbyggere og ligger 8 kilometer sydøst for Randers. Byen er utrolig hyggelig, og har alt, der er behov for i hverdage. Der er aktiviteter for både unge og ældre samt slagter, frisør, apotek og tandlæge. Området er fint bundet sammen af de mange stier, der trygt kan føre dig frem til byens faciliteter.

Med base i Assentoft har du nem adgang til flere større byer og arbejdspladser. For eksempel har du fra Assentoft ca. 15 min. til Randers samt 35 min. til Aarhus, Bjerringbro og Hammel.

Rækkehusene er indrettet med hvide elementer, alt i hårde hvidevarer, gode værelser med faste skabe og velfungerende køkken/alrum i forbindelse til stue. Som en flot detalje kan nævnes, at der er loft til kip i køkken/stue i flere af boligtyperne.

To til fem værelser
2 km km til indkøb
700 m til skole
Legeplads og grønne arealer
Heimstaden lejeboliger på Haflingervej i Randers

Fakta om boligerne

Boligerne på Haflingervej I er opført i 2019 og byder på fem forskellige typer bolig på mellem 73-127 m².

Med en bolig på Haflingervej I får du:

  • Hvide elementer fra HTH
  • Køkken-alrum i forbindelse med stue
  • Moderne hvide vægge og lyse lofter
  • Lyse laminatgulve med egetræslook
  • Grå klinker på gulvet i badeværelse og entré/bryggers
  • Gulvvarme i alle rum samt ventilationsanlæg
  • Faste skabe i værelser
  • Alt i hårde hvidevarer
  • Terrasse og have
  • Privat redskabsrum
Heimstaden lejeboliger på Haflingervej i Randers

Rigt på lokale ildsjæle, fællesskab og store naturoplevelser

Det er ikke svært at forstå, hvorfor Assentoft de seneste år er blevet et yderst populært sted at flytte hen. De naturskønne omgivelser med kort afstand til Gudenåen og alt det vigtige i dagligdagen, er kun et par af de mange grunde.

Byen byder på masser af butikker, spisesteder, vuggestuer, børnehaver og gode sports- og klubfaciliteter, - tilsammen udgør det hele et funktionelt lokalsamfund, hvor alle passer på alle.

Besøg Assentoft Bakker som er et fantastisk sted, hvad enten du er gående, hundelufter, mountainbiker eller barn med et nysgerrigt sind.

I Assentoft Hallerne tæt på Haflingervej, kan du træne på multibanen, spille petanque eller træne fitness. Og i SIF Assentoft kan du dyrke bl.a. fodbold, håndbold, bordtennis og badminton.

Det er også i Assentoft Hallerne at du kan deltage i et væld af arrangementer, såsom Børneloppemarked, Fuglemarked og andet, året rundt.

Byen har alt, hvad du har brug for i dagligdagen af indkøbsmuligheder, slagter, frisør, læge og tandlæge.

Via den nye omfartsvej, er du på motorvejen i løbet af ingen tid - så du når nemt Aarhus eller Aalborg, hvis du arbejder i en af disse byer. Derudover er du kun 15 minutters kørsel fra Randers centrum.

~750 meter
~650 meter
~1,4 kilometer
~10 kilometer
~2,2 kilometer
~10,1 kilometer

Ledige lejeboliger i Haflingervej I

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning