Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Dejlige rækkehuse i Assentoft, Randers

Haflingervej II

Dejlige rækkehuse i Assentoft, Randers

Assentoft ligger otte kilometer fra Randers og er en meget hyggelig by, som har alt, der er behov for i hverdagen. Her finder du aktiviteter for både unge og ældre samt slagter, frisør, apotek og tandlæge. Området er fint bundet sammen af de mange stier, der trygt kan føre dig frem til byens faciliteter.

Som lejer i Assentoft har du nem adgang til større byer og dermed også mange arbejdspladser. For eksempel har du fra Assentoft ca. 15 min. til Randers samt 35 min. til Aarhus, Bjerringbro og Hammel.

Rækkehusene er indrettet med hvide elementer, alt i hårde hvidevarer, gode værelser med faste skabe og velfungerende køkken/alrum i forbindelse med stue.

Tre til fem værelser
2 km km til indkøb
700 m til skole
Legeplads og grønne arealer
Heimstaden lejeboliger på Haflingervej i Randers

Fakta om boligerne

Boligerne på Haflingervej II er opført i 2019 og byder på fem forskellige typer bolig på mellem 73-127 m².

Med en bolig på Haflingervej II får du:

  • Hvide elementer fra HTH
  • Køkken-alrum i forbindelse med stue
  • Moderne hvide vægge og lyse lofter
  • Lyse laminatgulve med egetræslook
  • Grå klinker på gulvet i badeværelse og entré/bryggers
  • Gulvvarme i alle rum samt ventilationsanlæg
  • Faste skabe i værelser
  • Alt i hårde hvidevarer
  • Terrasse og have
  • Privat redskabsrum
Heimstaden lejeboliger på Haflingervej i Randers

Godt foreningsliv og flotte omgivelser

Assentoft er de seneste år blevet en meget populær tilflytter-by, da du her får flotte naturomgivelser med kort afstand til Gudenåen og alt det vigtige i dagligdagen inden for rækkevidde.

Her er masser af butikker, spisesteder, vuggestuer, børnehaver og gode sports- og klubfaciliteter, - tilsammen udgør det hele et funktionelt lokalsamfund, hvor alle passer på hinanden.

Tag en tur til Assentoft Bakker, hvis du trænger til en spændende og smuk gå-eller løbetur, skal lufte hunden, køre mountainbike eller blot er nysgerrig på natur.

I Assentoft Hallerne, tæt på Haflingervej, kan du træne på multibanen, spille petanque eller træne fitness. Og i SIF Assentoft kan du dyrke bl.a. fodbold, håndbold, bordtennis og badminton.

Det er også i Assentoft Hallerne at du kan deltage i et væld af arrangementer, såsom Børneloppemarked, Fuglemarked og andet, året rundt.

Via den nye omfartsvej, er du på motorvejen i løbet af ingen tid - så du når nemt Aarhus eller Aalborg, hvis du arbejder i en af disse byer. Derudover er du kun 15 minutters kørsel fra Randers centrum.

~750 meter
~650 meter
~1,4 kilometer
~10 kilometer
~2,2 kilometer
~10,1 kilometer

Ledige lejeboliger i Haflingervej II

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning