Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Familievenlige rækkehuse tæt på Viborg centrum

Guldblommevej

Bo med udsigt til smuk natur i Viborg

Rækkehusene på Guldblommevej i Viborg er beliggende på en høj grund med niveauforskelle og dejlig udsigt ud over smuk natur.
Flyt familien til Guldblommevej, hvis du ønsker et familievenlig og trygt sted med alle dagligdagens nødvendigheder såsom daginstitutioner, skole, indkøb samt ungdomsklubber i nærmiljøet.

Fire værelser og god planløsning
Legeplads og grønne arealer
1 km. til indkøb
Egen have til boligerne
Heimstaden lejeboliger i Viborg

Fakta om lejeboligerne

Lejemålene på Guldblommevej er opført som toplans rækkehuse.
De fireværelses lejemål er indrettet med entré og bryggers, hvorfra der er adgang til badeværelse. Fra stuen er der adgang til værelse og åbent køkken.
Fra entréen er der trappe op til 1. sal, hvor der er soveværelse med klædeskab samt værelse, depot og toilet.

  • Hvidevarer: Komfur, emhætte, køle-/fryseskab
  • Eget udhus og have
  • Gode og funktionelle planløsninger
  • P-pladser til boligerne
Se ledige boliger
Heimstaden lejeboliger i Viborg

Derfor skal du flytte til Viborg

Viborg er beliggende i Midtjylland og har har ca. 40.000 indbyggere. Byen ligger utroligt naturskønt, så der er gode muligheder for at komme ud i det fri og dyrke outdooraktiviteter. Gå en tur rundt om Søndersø eller Nørresø i Viborg eller tag på eventyr til Ulbjerg Klint.

I centrum af Viborg finder du den hyggelige gågade, som byder på butikker for enhver smag. Der findes også et shoppingcenter i byen, som byder på et hav af forskellige forretninger.

Viborg er en by i udvikling, og der er stort fokus på den gode infrastruktur i byen. Du har derfor gode forudsætninger, hvis du skal pendle til en anden by for at arbejde eller hvis du dagligt skal benytte dig af offentlig transport.

Uanset om du er barn, ung eller ældre er der masser af aktiviteter i byen. Der afholdes mange forskellige arrangementer og du finder massevis af foreninger i byen. Uanset hvilken hobby du har, kan du dyrke den i byen, hvilket er med til at gøre Viborg til en populær by for især børnefamilier.

Se ledige boliger
1.5 km
1.8 km
1 km
3.8 km

Ledige lejeboliger i Guldblommevej / Lavendelvej

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning