Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Lækre nyere rækkehuse i det nordvestlige Silkeborg

Gubsøvænget

Lækre rækkehuse i børnevenlige Buskelund/Balle

Gubsøvænget ligger i Buskelund/Balle og er kendetegnet ved skøn natur, godt foreningsliv og børnevenlige stier til dagligdagens fornødenheder.

Området er en af de nye byudviklinger i Silkeborg og er del af smørhullet mellem Buskelund, Balle og Hvinningdal som hænger naturligt sammen og komplimenterer hinanden godt.

Boligerne er moderne rækkehuse i enten et eller to plan, med gode værelser, vedligeholdelsesvenlige materialer og rummeligt køkken-alrum som fungerer som et naturligt samlingspunkt for hele familien,

Tre til fem værelser
1,3 km til indkøb
500 m til offentlig transport
1,1 km til skole
Heimstaden lejeboliger på Gubsøvænget i Silkeborg

Fakta om boligerne

De 41 lejeboliger på Gubsøvænget er opført i 2018 og findes i flere forskellige størrelser, typer og i et eller to plan. Fælles for alle boligerne er den lyse og moderne indretning, funktionelle planløsning og gode, gedigne materialer. Boligerne er mellem 93-128 m².

Med en bolig på Gubsøvænget får du:

  • Lyse elementer fra HTH
  • Åbent køkken alrum og gode værelser
  • Grå klinker i bad og bryggers
  • Flotte laminatgulve og lyse troldtekt-lignende lofter
  • Faste skabe i alle værelser
  • Loft til kip i køkken/stue i nogle typer
  • Ventilationsanlæg og gulvarme
  • Alt i hårde hvidevarer
  • Carport og udhus
  • Terrasse og have
Heimstaden lejeboliger på Gubsøvænget i Silkeborg

Tryg forstrad omringet af grønne arealer

I det nordvestlige Silkeborg ligger de populære områder Buskelund og Balle som er kendetegnet ved skøn natur, godt foreningsliv og børnevenlige stier. Der bor ca. 12.000 indbyggere i området, og der kommer flere til, da mange har fået øjnene op for områdets mange muligheder og placering nær motorvejsnettet.

Især børnefamilierne strømme til, da du her får trygge rammer om hverdagen i lokalsamfundet, mens du kun er 5 kilometer fra Silkeborg centrum, når der skal ske lidt ekstra og byens mange faciliteter som caféer, restauranter, butikker og events skal nydes.

I Buskelund/Balle møder du kuperet terræn og et rigt dyreliv og du er i kort afstand til skov og skønne naturområder. Bydelen rummer desuden skole, daginstitutioner, idrætsfaciliteter og indkøbsmuligheder. De mange stier fører sig vidt omkring i området, hvor du b.la. kan nyde mange legepladser og fællesarealer, som indbyder til leg og læring.

~2 kilometer
~2,2 kilometer
~4,6 kilometer
~3,2 kilometer
~6,1 kilometer
~2,2 kilometer

Ledige lejeboliger i Gubsøvænget

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning