Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Attraktive dobbelthuse i skønne omgivelser i Gudme

Gryagervænget

Dobbelthuse i skønne omgivelser i Gudme

Gryagervænget ligger i Gudme på det sydøstlige Fyn og byder på dejlige etplans dobbelthuse med plads til hele familien. Boligerne er indrettet med skøn stue i åben forbindelse med køkkenet, som naturligt bliver familiens samlingspunkt, gennemtænkt planløsning og dejlig have med flisebelagt terrasse.

Gudme er en aktiv by som mest er kendt for den traditionsrige håndboldklub GOG. Her er en god skole, børnehave, købmand, og ikke mindst en masse unge børnefamilier, der nyder at bo i området, som tilbyder fred, ro og trygge rammer.

100-140 m²
Fire til fem værelser
Privat have og terrasse
Åbent køkken-alrum
Heimstaden lejeboliger på Gryagervænget i Gudme

Fakta om boligerne

De 40 lejeboliger på Gryagervænget er opført i 2003 og fremstår lyse og indbydende og med god plads til den store familie.

Med en bolig i Gryagervænget får du:

  • Familievenligt køkken i forbindelse med stue
  • Gode værelser med indbyggede skabe
  • To badeværelser, det ene kombineret med bryggers
  • Have med flisebelagt terrasse
  • Redskabsskur og parkering til alle boliger
  • Hårde hvidevarer
  • Gulvvarme i entré, bryggers og badeværelse
Heimstaden lejeboliger på Gryagervænget i Gudme

Rolige og trygge rammer om familielivet

Fra Gryagervænget kommer man hurtigt og sikkert til skole, børnepasning, indkøb og sportsfaciliteter. Ejendommene ligger i smukke omgivelser nær Gudme Sø, med stisystemer, som er oplagte til gå- og løbeture. Skal der ske lidt ekstra kan i tage til Svendborg kun 10 minutters kørsel herfra.

Gudmehallerne åbner op for et hav af muligheder, hvis du vil dyrke sport eller råbe fra tilskuerpladserne sammen med dine naboer, når håndboldklubben GOG spiller kamp.

Byen er omgivet af noget af Sydfyns smukkeste natur med flotte, åbne landskaber, skove, søer og lignende. Har du behov for en dukkert, er der heller ikke lagt til badesteder.

Dyk ned i byens historie med en tur til Gudmekongens Hal, hvor du kan se dele af et bygningsværk fra dem tidligste historie; år 200-400 e. Kr. Gudmekongens hal var en 50 m lang og 9,5 m bred bygning, som med stor sandsynlighed var beboet af kongen. I dag er der opført et tårn, hvorfra man kan se markeringen af Gudmekongens Hal og læse historien om Gudme-Lundeborgs rige guldfund.

~1,7 kilometer
~1,8 kilometer
~10 kilometer
~3,2 kilometer
~1,4 kilometer
~2,4 kilometer

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning