Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

16 pæne og velholdte dobbelthuse i Vejen

Grønnehaven

Pæne og velholdte dobbelthuse i Vejen

Boligerne i Grønnehaven er på 105 m² og indeholde enten tre eller fire værelser. I alle boligerne indbyder den lyse stue i åbent forbindelse med køkkenet til samvær og kvalitetstid, men den skønne have med terrasse, også kan nydes hele året rundt til både solbadning og snebold-kampe.

Området er omgivet af velplejede grønne arealer samt gode adgangs og parkeringsarealer. Ejendommen har en god placering i byen med kort afstand til indkøb og offentlig transportmuligheder, samt skole og daginstitutioner.

105 m² og tre til fire værelser
500 m til indkøb
500 m til offentlig transport
1,5 km til skole
Heimstaden lejeboliger i Grønnehaven, Vejen

Fakta om boligerne

De 16 dobbelthuse i Grønnehaven er opført i 2006 og byder på 32 lejeboliger med godt plads til hele familien og hverdagen.

Med en bolig i Grønnehaven får du:

  • Stue i åben forbindelse med køkken
  • Badeværelse med vaskesøjle
  • Rummeligt soveværelse med skabe
  • Alt i hårde hvidevarer
  • Funktionel planløsning
  • Carport og redskabsrum
  • Have med flisebelagt terrasse
Heimstaden lejeboliger i Grønnehaven, Vejen

By med rigt udbud til både børn og voksne

Vejen er en middelstor stationsby i Sydjylland med ca. 25 km til Kolding og ca. 50 km til Esbjerg. Byen har masser af handlemuligheder og der er et rigt udbud af klubber og foreninger til både børn og voksne.

Har du børn findes der flere skole i områder ligesom der er pasningsgaranti for de mindste i byens mange dagplejer, børnehaver og gode skolefritidsordninger.

Skal du være kulturel kan du besøge Vejen Kunstmuseum, som er kendt for troldestatuen, som indtil kommunesammenlægningen i 2006 var i våbenskjoldet for Vejen Kommune.

Nær museet ligger Vejen Troldepark, der indbyder til leg, gåture og oplevelser i smukke rammer. Undersøg "De syngende sten" og brug timer på den spændende legeplads. Ved parken finder du også boldbaner, som benyttes til boldspil samt Vejen OpenAir, som tiltrækker store danske kunstnere over to dage.

Centralt i byen ligger Vejen Bibliotek, og idrætscentret, hvor der er store lokaler, som flere gange om året bruges af foredragsholdere, komikere og musikere.

Vejen Idrætscenter er et af Danmarks største idrætscentre og råder over svømmehal, flere haller og håndboldklubben KIF Vejen. Vil du dyrke fodbold, kan det gøres i Vejen Sports Forening.

~4 kilometer
~1,8 kilometer meter
~1 kilometer
~1,4 kilometer
~950 meter
~500 meter

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning