Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

24 parcelhuse i Give

Grønborgparken

Energivenlige pyramidehuse i Give

Gør drømmen om et hus til virkelighed med et af de moderne pyramidehuse i Give, lige udenfor Vejle. Her får du både forstadsfølelse med alt, hvad du har brug for tæt på samt kort til de store byer. Hvad enten I er familien med vokseværk eller parret, hvis børn er flyttet hjemmefra, vil I føle jer hjemme i pyramidehusene i Grønborgparken.

3-5 værelser
800 m til skole
600 m til offentlig transport
1,2 km til indkøb

Fakta om boligerne

Få den charmerende bungalowfølelse med et hus i Grønborgparken. De smukke huse er formet som pyramider, der ikke kun giver huset et arkitektonisk præg, men også gør huset energivenligt, idet alle husene har solceller på taget.

Med en lejebolig i Grønborgparken får du:

  • Privat fliseterrasse og lille have
  • Køkken med komfur, emhætte, ovn, køle-/fryseskab og opvaskemaskine
  • Lavenergivenlig bolig med gulvvarme og solceller på taget
  • Skur og garage med mulighed for at oplade elbil
  • Adgang til fællesfaciliteter

Stationsbycharme tæt på storbyerne

I Give er der højt til himlen, masser af natur, og alligevel er byen tæt på det hele. Som forstad til Vejle er Give en vaskeægte stationsby med landsbykirke og gågade, men også indkøb, skole og institutioner tæt på, så det er muligt få praktik og kvalitetstid til at gå op.

Området er naturskønt med småsøer og en rideskole, og placeret midt i trekantområdet er I ikke kun tæt på alle byerne i området, men I kan også nå Aarhus på kun 50 minutter.

1,1 km
850 m
450 m
2,2 km

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning