Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Attraktive rækkehuse i det hyggelige Egebjerg, Horsens

Gl. Kirkevej

Attraktive rækkehuse i det hyggelige Egebjerg

Gl. Kirkevej ligger i Egebjerg, ca. 6 km nord for Horsens og byder på skønne etplans rækkehuse med plads til hele familien og stort køkken-alrum, der indbyder til samvær og hygge.

Nær boligerne finder du dagligvarebutikker, bager, skole og daginstitutioner samt Egebjerghallen, hvor der er mulighed for at dyrke en masse sport og nyde nogle gode timer med vennerne.

Du kommer til at være en del af et stærkt lokalmiljø med et aktivt foreningsliv og så får du endda også dejlig natur lige uden for døren.

Fem værelser og 110 m²
1 km til indkøb
500 m til skole
Carport ved boligerne
Heimstaden lejeboliger på Gl. Kirkevej i Egebjerg, Horsens

Fakta om boligerne

De 17 rækkehuse på Gl. Kirkevej er opført i 2007 og indeholder entré, kombineret bryggers og bad, køkken-alrum, badeværelse samt tre til fire værelser. Det hele er fordelt på 110 m².

Med en bolig på Gl. Kirkevej får du:

  • Lyst køkken i åben forbindelse med stue
  • Funktionel planløsning
  • To badeværelser
  • Indbyggede skabe i værelser
  • Gulvvarme i entré og bryggers
  • Eget udhus og carport
  • Have og terrasse
Heimstaden lejeboliger på Gl. Kirkevej i Egebjerg, Horsens

Forstad med masser af fællesskab

Egebjerg er en dejlig lille forstad med ca. 2200 indbyggere, hvor der findes alt, hvad du behøver i dagligdagen. Byen er kendt for et stærkt fællesskab, et rigt foreningsliv og en helt unik natur, der indbyder til store og varierende oplevelser.

Den lokale idrætsforening holder til i Egebjerghallen og tilbyder bl.a. håndbold, fodbold, badminton og gymnastik for både store og små sportsfanatikere.

I Egebjerg løfter man i flok og hvert år fejres fællesskabet til byfest med aktiviteter for alle aldersgrupper. Gennem hele året kan du også dyrke fællesskabet til arrangementer som banko, fællesspisning og julehygge.

Find enten ro og fordybelse eller store oplevelser i naturen, hvor du kan besøge enten Hansted Skov og Egebjerg sø. De gamle træer, stejle bakker og rige dyreliv indbyder til mange timers leg og opdagelse. Her findes både shelters og spejderhytte, og området lokker folk til fra nær og fjern for nogle spændende timer i naturen.

Skal du pendle, er Egebjerg en oplagt tilflytterby pga. beliggenheden tæt ved motorvejen. På fem minutter når du motorvejstilkørslen Horsens N, og via E45 kommer du til Aarhus på blot en halv time.

På 10 minutter kan du være i Horsens midtby, hvor du finder både Bilka og diverse shoppingmuligheder i gågaden samt mange caféer, restauranter og spændende events og arrangementer.

~500 meter
~2,1 kilometer
~4 kilometer
~3,2 kilometer
~5,4 kilometer
~3,5 kilometer

Vi skal brug dit samtykke for at vise indholdet

Vi bruger Google Maps som online korttjeneste. Da Google registrerer statistik for brug af deres kort på tværs af hjemmesider, skal vi bruge dit samtykke for at vise indholdet.

Accepter statistiske cookies for at se dette kort.

Opdater dit samtykke

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning