Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Lyse rækkehuse i Lille Grundet ved Vejle

Fyrretoften

Lyse rækkehuse i Lille Grundet ved Vejle

I naturskønne Fyrretoften i Vejle finder du disse 44 rækkehuse med god plads til hele familien. De to-plans rækkehuse er med moderne køkken-alrum, gode værelser samt egen have og terrasse.

Boligerne ligger kun 5 minutters kørsel fra motorvejen og Vejle centrum kan nås på 10 minutters gang/cykel via trygt og roligt stisystem. I nærheden finder du indkøbsmuligheder ligesom skolerne (Nova Skolen og Lukas Skolen) samt Nørremarkshallen også ligger i kort afstand.

Fire til fem værelser
Parkering ved boligerne
Fælles legeplads
4 km til indkøb
Heimstaden lejeboliger i Fyrretoften i Vejle

Fakta om boligerne

Boligerne i Fyrretoften er opført i 2018 og er mellem 109-132 m² fordelt på entré, badeværelse og køkken-alrum i stueetagen samt tre eller fire værelser på 1. salen.

Med en bolig i Fyrretoften får du:

 • Køkken-alrum med elementer fra HTH
 • Gode værelser med skabe
 • Badeværelse med vaskesøjle
 • Alt i hårde hvidevarer
 • Gulvvarme overalt
 • Egetræslaminat gulve
 • Klinker i bryggers og badeværelse
 • Lyse lofter og hvide vægge
 • Terrasse og have
 • Carport og redskabsrum
 • Fælles legeplads og grønne arealer
Heimstaden lejeboliger i Fyrretoften i Vejle

Et levende lokalsamfund

Området omkring Fyrretoften har alt, hvad du har brug for i hverdagen. I Lille Grundet bor du i et trygt og roligt lokalsamfund med gode institutioner og skoler samt gode muligheder for at dyrke fritidsaktiviteter.

Via stisystem er du fra boligerne godt forbundet med resten af byen og kan sende børnene trygt af sted.

Skal du pendle er Fyrretoften ideel, da du herfra kun har fem minutters kørsel til motorvejen som på 30 min. får dig til Horsens, Kolding, Fredericia og Billund samtidig har du nem adgang til Vejle C.

Lille og Store Grundet er populære bydele i Vejle, da du her får naturskønne omgivelser og samtidig har kort afstand til byen. Grundet ligger i det nordøstlige Vejle og er afgrænset mod syd af bakkerne ind mod byen mens du mod vest afgrænses af den smukke Grejsdal.

Nyd den fredede kløft Grejsdalen eller Grejs Å, når naturen skal helt tæt på eller tag et smut til Vejles pulserende bymidte med unikke shoppingoplevelser og gastronomi i topklasse.

Som beboer i Vejle og omegn bør du aldrig kede dig! Udnyt den smukke natur som indbyder til vandring, kano - eller mountainbiketure, oplev flot arkitektur og attraktioner i verdensklasse eller tag på shoppingtur i den hyggelige gågade eller i indkøbscenteret Bryggen.

Byen rummer også anerkendte spisesteder og hyggelige cafeer både på strøget og lystbådehavnen samt har et rigt udvalg af kulturtilbud i Vejle Musikteater eller DGI-Huset.

3,1 km
3,1 km
2,7 km
1,2 km
3,0 km
1,7 km

Ledige lejeboliger i Fyrretoften

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning