Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Rækkehuse med attraktiv beliggenhed i Funder, Silkeborg

Funder Møllevej

Etplans rækkehuse med attraktiv beliggenhed i Funder

Midt i Silkeborgs børnevenlige bydel, Funder, finder man de her moderne og indretningsvenlige rækkehuse i et plan. Boligerne er opført i kvalitetsmaterialer og hver en kvadratmeter er udnyttet optimalt og med sans for detaljen. På den måde er der skabt de perfekte rammer om familielivet.

Funder er placeret i den sydvestlige del af Silkeborg kun 7 km fra Silkeborgs centrum og 2 km fra Funder Kirkeby. Kvarteret er meget attraktivt for især børnefamilier, da man her er tæt på Funder Ådal, Funder-Kragelund Skole, Funder Børnehus og dagligvareindkøb.

Tre til fire værelser
500 m til indkøb
Flot naturlegeplads
650 m til skole
Heimstaden lejeboliger på Funder Møllevej i Silkeborg

Fakta om boligerne

I får ét fantastisk plan med entré, lyst køkken-alrum med hårde hvidevarer, soveværelse med walk in closet, stort badeværelse og to gode værelser. Boligerne er opført i 2019 og er på 95-99 m².

Med en bolig på Funder Møllevej får du:

  • Køkkenelementer fra HTH
  • Have og terrasse
  • Hårde hvidevarer fra Blomberg
  • Gode værelser med skabe
  • Lys og moderne indretning
  • Udhus og carport
  • Flot fælles naturlegeplads
Heimstaden lejeboliger på Funder Møllevej i Silkeborg

Silkeborgs naturskønne åndehul

Funder, 7 km fra Silkeborg, er et populært område for både unge, ældre og familier og har gennem de senere år haft mange tilflyttere som jagter en naturskøn og rolig beliggenhed samtidig med, at de er i kort afstand til Silkeborgs pulserende byliv. Området er samtidig ideelt placeret, hvis du pendler til Århus eller Herning, da du kan nå motorvejstilkørslen på få minutter.

Ved siden af boligerne på Funder Møllevej kan barnlige sjæle slå sig løs på den spændende naturlegeplads, som er placeret i en lille fordybning i det stille villakvarter. Her er alt fra svævebane, multibane, gynger, rutsjebaner og skønne naturomgivelser

I Funder finder du alt, der er behov for i den travle hverdag med 17 butikker, tre spisesteder, sportsklubber, fritidsklub, vuggestue, børnehave og skole.

Silkeborg er omkranset af skøn natur som skove, søer og Gudenåen. Besøg de mange friluftsområder og nyd de mange naturoplevelser, tag børnene med i AQUA Akvarium og dyrepark eller bliv udfordret i Labyrinthia.

850 m
1 km
7,2 km
1,1 km
7,0 km
4,6 km

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning