Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Skønne lejligheder i København NV nær Nørrebro Station

Frederiksborgvej 29

Lyse lejligheder nær indkøb og offentlig transport i København NV

Frederiksborgvej 29 byder på 11 lyse lejligheder i en velholdt, klassisk murstensejendom i København NV. Lejeboligerne byder alle på gode planløsninger og et flot lysindfald, der strømmer ind ad de store, hvide vinduespartier. Boligerne henvender sig til dig, der holder af at bo nær byens puls, mange indkøbsmuligheder, offentlig transport og i cykelafstand til Indre By og grønne områder.

På Frederiksborgvej bor du på grænsen til Nørrebro, der bugner af stemningsfulde spisesteder, hyggelige caféer og gode specialbutikker. Samtidig bor du i det spirende Nordvest med et skønt miks af byliv og butikker - blot få skridt til Nørrebro Station med gode metro, bus- og togforbindelser, så du nemt kan komme omkring. I området finder du rolige, grønne oaser som Glasbroparken, Mimersparken, Utterslev Mose, Superkilen samt Bispebjerg Kirkegård, hvor de smukke kirsebærtræer blomster hvert forår.

11 lejligheder
Mange indkøbsmuligheder tæt på
Gåafstand til Nørrebro Station
Grønne områder i nærheden

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning