Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Dobbelthuse nær centrum i Assens

Frederik Maaløe Vænget

Dobbelthuse i 1½-plan, 5 min. fra centrum i Assens

Frederik Maaløe Vænget ligger i Assens ca. 1,5 km fra bymidten. I Assens er du tæt på både vand og natur, med bl.a. marina, strand, sø og hundeskov i gåafstand. I byens smukke hovedgade, Østergade, finder du et godt udvalg af forretninger samt cafe/restaurant.

Dobbelthusene har en meget familievenlig indretning som indbyder til familietid i stueetagen, mens de fire soveværelser på 1. salen, kan bruges, når man ønsker at trække sig tilbage og nyde lidt alenetid.

127-130 m²
500 m til skole
300 m til indkøb
Parkering ved boligerne
Heimstaden lejeboliger på Frederik Maaløe Vænget i Assens

Fakta om boligerne

Med en bolig på Frederik Maaløe Vænget får du:

  • Familievenligt køkken-alrum
  • Fem gode værelser
  • Entré med opbevaringsplads
  • Et toilet og et badeværelser
  • Egen have og terrasse
  • Medfølgende redskabsrum
Heimstaden lejeboliger på Frederik Maaløe Vænget i Assens

Assens - en by med kultur, natur og fællesskab

I Assens er der mange aktive medborgere og ildsjæle, der holder foreningslivet, fællesskabet og lokalsamfundet attraktivt.

Byen byder på flere sportsfaciliteter, skøn natur, kulturelle oplevelser og en hyggelig midtby, med brostensbelagte gader og bindingsværkshuse.

I midtbyen finder du et fint udvalg af butikker og restauranter/cafeer samt Assens Arena, hvor du kan få teateroplevelser og lignende.

Skal benene i gang, kan du tage til Brunebjerg, som byder på åbne skrænter og områder med skov, å og overdrev. Følg den udfordrende mountainbike rute, nyd en gåtur med hunden eller besøg fritidspladsen med shelterplads.

Kom helt tæt på kulturelle oplevelser i Tobaksgården som byder på koncerter, biograf, café og forestillinger for store og små.

2,2 km
3,2 km
1,1 km
1,4 km
1,3 km
900 m

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning