Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Lækre pyramidehuse i Strib ved Middelfart

Flyglet

Lækre pyramidehuse i Strib ved Middelfart

I Strib får du ikke kun unik udsigt til Lillebælt - du får også en historisk by med masser af liv. Fra Flyglet er der kort afstand til hverdagens nødvendigheder samt ca. 2 km til badestrand og 5 km til nærmeste golfbane.

De 31 pyramidehuse i Flyglet er opført som super lavenergi-boliger med solceller og opvarmes via jordvarme. Hver bolig har stor carport, moderne køkken-alrum og stor syd/vest vendt terrasse med tilhørende have på ca. 400 m².

4 værelser og 109 m²
800 m til indkøb
800 m til skole
200 m til offentlig transport
Lejeboliger i Flyglet i Middelfart

Fakta om boligerne

Lejeboligerne i Flyglet er 109 m² og indeholder bryggers, badeværelse, soveværelse, to værelser, køkken-alrum og stue.

Med en bolig i Flyglet får du:

  • Lækkert snedkerkøkken
  • Lavenergi hårde hvidevarer
  • Moderne køkken-alrum
  • Solceller og jordvarme
  • Laminatgulve som hvidolieret Ask
  • Carport og udhus
  • Egen have og terrasse
Lejeboliger i Flyglet i Middelfart

Perlen ved Lillebælt

Som beboer i Strib behøver du aldrig at kede dig. Byen byder på masser af oplevelser, men skulle du mangle lidt ekstra, kan du hurtigt komme til de større byer; Middelfart eller Fredericia, hvor der er adskillige kulturelle og historiske oplevelser for alle aldersgrupper. Her kan du også finde shopping-muligheder samt mange caféer og restauranter.

I Strib finder du smuk natur, spændende historie og vand så langt øjet rækker. Deltag i både sport, events og møder i Strib Fritids- og Aktivitetscenter, som byder på f.eks. badminton, banko, dans og gymnastik.

Du kan hoppe i bølgen blå ca. 2 km fra ejendommene i Flyglet eller tage en tur i Strib Svømmehal, som har et stort bassin, vipper på en og tre meter, varmtvandsbassin, sauna og motionscenter.

Hop i vandrerskoene og besøg Røjle Klint, som byder på en rask tur langs Kattegats Kyst. Turen kan føre dig forbi den sjældne 37 meter høje Røjle Klint.

2,9 km
1,8 km
4,1 km
1,9 km
3,0 km
1,3 km

Ledige lejeboliger i Flyglet

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning