Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Rækkehuse midt i naturen

Flækken

Nyopførte rækkehuse i Horsens

På nordsiden af fredede Nordstrand i Horsens, finder du Flækken - 45 nyopførte rækkehuse i et plan på 85-114 m2, fordelt på tre-fem værelser. Alle rækkehuse er bygget med materialer i topkvalitet og indrettet i gode planløsninger, så pladsen udnyttes optimalt – og så boligerne passer til dine behov.

Rækkehusene byder desuden på et stort køkken-alrum, mens de skønne naturområder omkring også kan nydes til fulde, da der til hver lejebolig hører egen have med terrasse.

Ejendommens beliggenhed i den nye Naturby skaber en følelse af at bo med naturen helt tæt på, hvor grønne oaser og små vandløb også bidrager til en bedre trivsel for plante- og dyreliv i området.

I Flækken bor du i fredede naturomgivelser, mens bylivet også findes få kilometer væk.

3-5 værelser
Gåafstand til indkøb
Grønne omgivelser uden for boligerne
Tæt på institutioner, skole og legepladser

Fakta om boligerne

Med en lejebolig på Flækken får du:

  • 3-5 værelser
  • Mindre have eller terrasse  
  • Lyse rum med godt lysindfald
  • Flot køkken med komfur, emhætte, ovn, køle-/fryseskab og opvaskemaskine
  • Indgang med vaskemaskine og tørretumbler
  • Gulvvarme i alle rum
  • P-plads eller fælles p-plads
  • Gåafstand til indkøb, caféer og shopping
  • Nørrestrand i baghaven

Det er tilladt at have en mindre hund eller kæledyr.

Se ledige boliger

Bo i grønne omgivelser tæt på byen

Med en lejebolig i Flækken bor du blandt den fredede natur, hvor der både er plads til både privatliv, fælleskaber og frisk luft.

Nørrestrand er inddelt i otte områder, her iblandt Flækken, hvor fællesnævneren for den nye bydel netop er naturen. Naturbyen er en destination fyldt med grønne og blå rum, der skaber gode opholdssteder for områdets beboere såvel som for dyrelivet.
Naturen er også bevidst trukket med ind mellem boligerne, hvor både haver og terrasser er bevidst holdt åbne, så der er uforstyrret udgang og en glidende overgang til den omkringliggende natur.

Samtidig er Flækken kun en kort cykeltur fra indkøb, skoler, daginstitutioner, hyggelige caféer og de mange kulturelle tilbud, Horsens har at byde på. Mens der også er nem adgang til motorvej E45 og offentlig transport fra Horsens Station.

Se ledige boliger

Arkitekttegnede rækkehuse blandt vild natur

Flækken består af i alt 45 rækkehuse med et arkitektonisk udtryk, der er tilpasset omgivelserne. Facaden består af skiftevis mørke og lyse mursten, som skaber et varierende udtryk i bygningen. Samtidig er hvert rækkehus placeret forskudt fra hinanden, hvilket bryder looket og skaber fin asymmetri.

De store vinduespartier sørger for at skabe forbindelse mellem ejendommen og de omkringliggende områder, da arkitekternes ambitioner netop har været at forbinde boliger og natur.

Ved at indarbejde naturen i kilerne mellem husene, udnyttes det kuperede terræn og landskab, der i forvejen er i området. Derfor er terrasser og haver også bevist holdt åbne, så den vilde natur - og udsigt fra rækkehusene - kan nydes til fulde.

Derudover understøttes naturen også af regnvandshåndteringen i området, der håndteres synligt, og som dermed skaber et sammenhængende system af slyngede vandløb, regnvandsbede og søer.

Se ledige boliger
~300 meter
~1,6 km
~2 km
~200 meter

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning